Știri, Muntenia-Sud, România|luni, august 19, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte, victorie de moral pentru derby-ul cu Alba Blaj!

VOLEI: CSM Târgovişte, victorie de moral pentru derby-ul cu Alba Blaj! 

volei-csm-targoviste-1

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște arată că este pregătită pentru derby-ul cu CS Volei Alba Blaj, din etapa a 11-a Diviziei A1. Formația lui Dragan Nesic și-a asigurat, în această după-amiază, o nouă victorie pe teren propriu, după ce a trecut de Unic Piatra Neamț, cu 3-1. Într-o dispută în care au cedat doat setul al treilea (19-25), târgoviștencele și-au asigurat toată zestrea de puncte, așa cum au făcut-o și cu CSM București, runda precedentă.

Împotriva lui Unic, vicecampioana României s-a impus în primele două seturi la 9 și 25, iar în al patrulea la 18. Conducerea tehnică a CSM-ului le-a avut la dispoziție pe M. Colar, M. Ikic, I. Djerisilo, A. Sobo, B. Mitrănescu, D. Calotă, R. Ivanof, A. Trică, B. Brcic, R. Marciu, E. Ghiță. Victoria înregistrată în această după-amiază a fost a treia pentru CSM împotriva Unicului, după alte două în Cupa României.

În urma succesului cu Piatra Neamț, echipa lui Nesic se menține pe locul 2 în clasament, cu 24 de puncte acumulate, la cinci lungimi în spatele liderului din Blaj. Partida cu Alba Blaj, va avea loc, tot în Sala Sporturilor din Târgoviște, luni, de la ora 17:45.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*