Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgoviște, victorie lejeră cu SCM Pitești în campionat

VOLEI: CSM Târgoviște, victorie lejeră cu SCM Pitești în campionat 

volei csm

Voleibalistele de la CSM Târgoviște au găsit, la sfârșitul săptămânii trecute, drumul primului succes din acest an. Vicecampioana României a trecut la pas de SCM Pitești, pe teren propriu, într-un meci ce a contat pentru etapa a 14-a a campionatului. Dâmbovițencele au învins gruparea argeșeană cu 3-0, la capătul unui joc ce a reprezentat mai mult un antrenament cu public înaintea manșei secunde cu Khimik Yuzhny (Ucraina), din 16-imile Cupei CEV.

Conducerea tehnică a CSM-ului a apelat mai puțin la piesele de rezistență din cadrul lotului pentru ca acestea să se afle în formă maximă în partida cu campioana Ucrainei de joi. În schimb, în meciul cu Pitești, în echipa târgovișteană și-a făcut apariția și sârboiaca Sara Klisura, cea mai nouă componentă a angrenajului pregătit de Dragan Nesic.

CSM a apelat împotriva formației argeșene la Alexandra Sobo (15 p), Sara Klisura (8), Bernarda Brcic (3), Alexandra Trică (14), Millagros Colar (13), Suzana Cebic, Roxana Ivanof (1) și Bianca Mitrănescu. Formația dâmbovițeană se menține, după acest succes, pe locul 3 în Divizia A1. Următorul meci în campionat pentru târgoviștence va fi împotriva Penicilinii Iași, în deplasare, la sfârșitul acestei săptămâni.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*