Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte, victorioasă înaintea duelului cu Alba Blaj, campioana României

VOLEI: CSM Târgovişte, victorioasă înaintea duelului cu Alba Blaj, campioana României 

volei CSM Targoviste

Echipa de volei feminin CSM Târgovişte a terminat în forţă penultima deplasare a turului de campionat. Vicecampioana României a dat de pământ cu CS U. Cluj sub „Feleac”, obţinând victoria cu scorul de 3-1. Pe lângă cucerirea tuturor punctelor puse în joc, disputa cu ardelencele a reprezentat pentru formaţia lui Stefano Micoli şi un antrenament benefic înaintea duelului de „foc” cu campioana CS Volei Alba Blaj.

Dâmboviţencele au întâmpinat cu U. Cluj anumite probleme doar în setul al doilea, pe care l-au pierdut cu 24-26. În rest, în celelalte trei manşe, târgoviştencele au defilat asigurându-şi succese destul de clare, cu 25-13, 25-12 şi 25-13. După victoria din Ardeal, CSM Târgovişte s-a poziţionat pe locul secund în clasament, aflându-se la egalitate de puncte (21), cu liderul CSM Bucureşti.

În duelul cu Alba Blaj, de pe teren propriu (30 noiembrie, ora 19:00), vicecampioana României şi-a propus să iasă victorioasă, aşa cum a făcut-o şi în disputa cu Ştiinţa Bacău. Prin succesul cu U. Cluj, CSM a atins cea de-a şaptea victorie în campionat, singurul eşec din competiţie fiind suferit în duelul cu CSM Bucureşti. Pe lângă meciul cu Alba Blaj, în acest final de an echipa lui Micoli va mai avea de înfruntat pe Rapid Bucureşti (deplasare) şi Dinamo Bucureşti (acasă).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*