Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte vizează un nou transfer

VOLEI: CSM Târgovişte vizează un nou transfer 

Foto: www.legavolleyfemminile.it

Echipa de volei feminin CSM Târgovişte ţinteşte să-şi completeze lotul cu o nouă jucătoare străină. Oficialii clubului dâmboviţean încearcă, până la sfârşitul lunii ianuarie, să o achiziţioneze pe Diana Shirley Arrechea Montano, o sportivă de 20 de ani, din Columbia. Născută în Candelaria, voleibalista sud-americană a jucat ultima dată la Forli Voley 2002, o grupare din prima ligă italiană. Diana Montano evoluează pe postul de trăgător şi ar fi mai mult decât util echipei târgoviştene.

Preşedintele CSM-ului lasă de înţeles că va face toate demersurile ca jucătoarea columbiană să fie înregimentată în lotul pregătit de Dragan Nesic.

„Ne aflăm în tratative avansate cu aceasta şi sperăm să o legitimăm până pe 31 ianuarie. Ne dorim foarte mult ca ea să facă parte din echipa noastră”, ne-a declarat Ciprian Iugulescu.

Dacă şefii clubului dâmboviţean ajung la un acord cu Diana Montano, atunci numele jucătoarele străine din lot vor urca la şapte, după Gwen Rucker (SUA), Cana Maletic (SRB), Sara Klisura (SRB), Suzana Cebic (SRB), Lola Arslanbekova (Uzbekistan) şi Marta Siwka (POL).

Pe de altă parte, sâmbătă, CSM Târgovişte va înfrunta, în deplasare, pe CSM Satu Mare, într-o dispută ce contează pentru etapa a 13-a a Diviziei A1.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*