Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 20, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte a zdrobit „lanterna” roşie

VOLEI: CSM Târgovişte a zdrobit „lanterna” roşie 

volei csm targoviste 1

Voleibalistele de la CSM Târgovişte continuă, în acest an, să meargă fără greşeală în campionat. Elevele lui Dragan Nesic au ajuns în această după-amiază la cea de-a şaptea victorie consecutivă şi la cea de-a 12-a stagională, după ce au învins pe CS U Cluj, cu scorul de 3-0. Pentru jucătoarele echipei de lângă Turnul Chindiei, disputa cu „lanterna” roşie a Diviziei A1 a reprezentat doar un simplu antrenament cu public, înaintea returului cu Dinamo Bucureşti, din sferturile Cupei României.

Pe întrega durată a jocului, dâmboviţencele au controlat de la un capăt la altul ostilităţile din teren şi au lovit fără milă firava grupare ardeleană. În meciul cu U. Cluj, Alexandra Trică a fost principalul motor al CSM-ului de făcut puncte. Loviturile nimicitoare ale „decarului” târgoviştean au însemnat adevărate „bombe” pentru ocupanta ultimului loc.

La capătul succesului cu gruparea din inima Ardealului, voleibalistele lui Nesic vor începe al doilea duel cu Dinamo, din competiţia Ko, cu moralul ridicat, dar şi cu speranţa că pot înregistra o victorie istorică. În meciul cu U. Cluj, staff-ul tehnic târgoviştean a mizat pe majoritatea componentelor din lor, singurele care nu au bifat nici o secundă au fost Irina Horeică şi Stanija Maletic, jucătoare care încă nu au ajuns la recuperări complete în urma accidentărilor suferite.

CSM Târgovişte – CS U Cluj 3-0 (11, 17, 10)

Târgovişte: S. Klisura, L. Arslanbekova, B. Moldovan, D. Calotă, A. Trică, S. Cebic, G. Rucker, M. Cojocaru, M. Siwka, S. Marian. Antrenor: D. Nesic

Cluj: M. Clăteşteanu, A. Bara, A. Niţulescu, R. Bucur, A. Ciortoş, L. Dancu, M. Puianu, R. Beudean, R. Dănilă, A. Ariton. Antrenor: V. Ciontoş.

Ionuţ Parghel

volei csm targoviste 2

Adaugă un Comentariu

*