Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 27, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgoviște se luptă cu CSM București pentru argintul Diviziei A1

VOLEI: CSM Târgoviște se luptă cu CSM București pentru argintul Diviziei A1 

volei csm targoviste

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște dispută la sfârșitul acestei săptămâni cel mai important meci al sezonului. Mâine, de la ora 18:00, pe teren propriu, gruparea dâmbovițeană va da piept cu CSM București, într-o finală pentru ocuparea locului 2 în campionat. Cum ambele formații țintesc argintul Diviziei A1, jocul va fi unul pe viața și pe moarte, în care fiecare echipă va evolua până la epuizare.

Înaintea duelului direct, CSM București se poziționează pe locul 2, cu 70 de puncte, iar CSM Târgoviște se află pe 3, cu 67 de puncte. În condițiile în care Târgoviștea va învinge în trei s-au patru seturi, atunci aceasta va urca în spatele campioanei CS Volei Alba Blaj. În schimb, înregistrarea unui alt rezultat o va duce pe CSM București să rămână pe locul 2, iar trupa lui Dragan Nesic să termine campionatul pe 3.

Dacă va deveni câștigătoare cu formația din capitală, CSM Târgoviște va ajunge, în cea mai mare parte, pentru al treilea an consecutiv vicecampioană națională. În meciul tur din play-off, victorioasă a fost CSM București, cu 3-1. În schimb, în sezonul regulat, cele două formații și-au împărțit victoriile, tot cu scorul de 3-1, unde fiecare s-a impus pe teren propriu.

Președintele clubului târgoviștean, Ciprian Prisăcaru, este încrezător că echipa pe care o conduce va deveni învingătoare și va urca pe locul 2 în clasament. În ultima rundă a campionatului, CSM Târgoviște va da peste CSM Lugoj, un adversar accesibil.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*