Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 15, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: Echipa lui Nesic a bifat a zecea victorie în campionat

VOLEI: Echipa lui Nesic a bifat a zecea victorie în campionat 

Foto: Facebook Volei CSM Târgovişte

Echipa de volei feminin CSM Târgovişte merge ceas în noul an. Formaţia dâmboviţeană a bifat a doua victorie consecutivă într-un decurs de opt zile, după ce ieri după-amiază a învins pe CSM Satu Mare, cu scorul de 3-0 (25-21, 25-13, 28-26), în etapa a 13-a a campionatului.

În fieful ardelencelor, fetele lui Dragan Nesic au avut parte de o nouă evoluţie bună aşa cum s-a observat şi în disputa cu ocupanta locului secund, CSM Bucureşti. Seturile în care sătmărencele au opus o rezistenţă mai serioasă la fileu au fost primul şi al treilea, când componentele de lângă Turnul Chindiei au tras la capacitate maximă pentru a-şi asigura succesul.

Împotriva lui CSM Satu Mare, Târgoviştea le-a aruncat în luptă pe M. Siwka, S. Cebic, G. Rucker, L. Arslanbekova, S. Klisura, D. Calotă, B. Moldovan şi A. Trică, iar S. Marian, M. Cojocaru şi C. Maletic au luat loc doar pe banca de rezerve. Singura voleibalistă din lotul dâmboviţean care nu a făcut deplasarea la Satu Mare a fost Irina Horeică, jucătoare ce se află în plin proces de recuperare, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală.

La capătul victoriei cu ocupanta locului 7, CSM Târgovişte a bifat a zecea victorie stagională, fapt ce o menţine pe locul 5 în clasamentul Diviziei A1, cu 29 de puncte acumulate.

Etapa viitoare, trupa lui Nesic va înfrunta pe teren propriu, pe Unic Piatra Neamţ. Pe de altă parte, trebuie remarcat că transferul Dianei Shirley Arrechea Montano a picat, după ce oficialii clubului târgoviştean nu au ajuns la un acord cu jucătoarea columbiană.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*