Știri, Muntenia-Sud, România|marți, iunie 2, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSŞ Târgovişte, locul 8 la turneul final al Campionatului Naţional de Speranţe

VOLEI: CSŞ Târgovişte, locul 8 la turneul final al Campionatului Naţional de Speranţe 

css volei

Prezentarea echipei de volei feminin a Clubului Sportiv Şcolar Târgovişte la turneul final al Campionatului Naţional de Speranţe a fost una modestă. Formaţia pregătită de Ion Atanasiu a terminat pe locul 8, după ce a bifat o singură victorie şi patru înfrângeri. Singurul succes obţinut de dâmboviţence la întrecerea desfăşurată la Braşov a fost în faza grupelor, în faţa lui CSŞ Bacău, cu 3-0. Tot în grupe, târgoviştencele s-au recunoscut înfrânte de LPS Cluj (0-3) şi Juvenil Braşov (0-3). În schimb, pentru locurile 5-8, CSŞ Târgovişte a cedat în faţa lui CSŞ 5 Bucureşti (2-3), iar pentru locurile 7-8 s-a înclinat în disputa cu CSŞ Bacău, tot cu 2-3. Bucuria grupării târgoviştene după acest turneu final a fost reprezentată de calificarea în cele mai bune opt echipe din ţară.

„La Braşov am avut parte de o grupă extrem de grea. După cum s-a văzut, finalistele au fost tot din grupa noastră. La acest turneu final cine a prins o zi mai bună a avut câştig de cauză. A fost un turneu echilibrat, iar Braşovul a reprezentat surpriza competiţiei. Pentru noi a fost bine că am reuşit să ajungem în primele opt echipe din România la acest nivel”, ne-a precizat Ion Atanasiu.

Câştigătoarea Campionatului Naţional de speranţe a fost ACS Juvenil Braşov, iar podiumul a fost completat de CSŞ Lugoj şi de ACS Agroland Timişoara. Lotul deplasat de CSŞ Târgovişte sub Tâmpa a fost format din următoarele jucătoare: Lorena Ilinca, Ioana Ivaşcu, Maria Alecu, Dariana Voicu, Cătălin Filip, Ştefania Braşoveanu, Denisa Bizdrigheanu, Gabriela Gogoaşă şi Ştefania Deftu.

Chiar dacă au încheiat sezonul, componentele CSŞ-ului vor continua antrenamentele, iar în perioada 15-22 iulie vor efectua un cantonament de şapte zile la Costineşti.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*