Știri, Muntenia-Sud, România|marți, aprilie 7, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: Danielle Smith, coordonatorul naţionalei Canadei, a semnat cu CSM Târgovişte!

VOLEI: Danielle Smith, coordonatorul naţionalei Canadei, a semnat cu CSM Târgovişte! 

danielle smith volei

Echipa de volei feminin CSM Târgovişte are un nou coordonator! Este vorba despre Danielle Smith, în vârstă de 27 de ani, jucătoare care a debutat în 2013 în echipa naţională a Canadei şi a strâns deja 54 de selecţii. Danielle a activat la Vancouver Island University Mariners, dar şi în campionate din Europa, la Rote Raben Vilsbiburg şi Sliedrecht Sport (Olanda), apoi Vandoeuvre Nancy (Franţa), echipă la care a renunţat pentru a veni în România, la CSM Târgovişte.

„Mă bucur să joc pentru Târgovişte în sezonul 2017-2018. Aștept cu nerăbdare să muncesc din greu și să cuceresc trofee cu noua mea familie din România!”, a transmis canadianca, prin intermediul paginii de facebook a CSM Târgovişte.

În această vară, echipa de volei din Târgovişte a mai bifat alte cinci transferuri: Linka Durr (26 ani, libero), Veronika Hroncekova (27 de ani, middle-blocker), Lousi Souza Ziegler (32 de ani, outside hitter), Erin Fairs (23 ani, outside hitter) şi Lianna Sybeldon (24 ani, centru). CSM Târgovişte are şi un nou antrenor, spaniolul Guillermo Naranjo Hernandez. Pe 14 octombrie, CSM Târgovişte va disputa primul meci din noul sezon, în deplasare, contra CSM Bucureşti.

Adaugă un Comentariu

*