Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: De la extaz la agonie! CSM Târgovişte s-a înclinat în faţa Ştiinţei

VOLEI: De la extaz la agonie! CSM Târgovişte s-a înclinat în faţa Ştiinţei 

volei CSM 2

CSM Târgovişte a irosit în această după-amiază o şansă imensă de a face pasul în marea finală a Diviziei A1 la volei feminin. Gruparea dâmboviţeană a ratat, pe teren propriu, oportunitatea de a încheia conturile cu Ştiinţa Bacău, din semifinalele Campionatului Naţional. În cea de-a patra dispută cu campioana ţării, CSM a trecut de la extaz la agonie, iar la final s-a înclinat cu scorul de 1-3. Cum nu a mai reuşit evoluţiile strălucitoare din meciurile doi şi trei, echipa lui Nesic s-a recunoscut înfrântă în ultimele trei seturi ale înfruntării, când replica acesteia nu a mai fost una atât de acidă, precum s-a văzut în primul act al întâlnirii.

În setul de debut al jocului, CSM a lovit în plin adversarul şi a câştigat la nouă puncte diferenţă. Elanul târgoviştencelor a început să scadă dramatic, imediat după ce s-a ratat setul doi, în prelungiri, pe care Ştiinţa şi l-a adjudecat cu 27-25. În acelaşi timp, jucătoarele CSM-ul au trebuit să facă un pas în spate şi din cauza micilor erori de arbitraj.

Cu un arbitraj ostil la fileu şi cu o presiune puternică pusă de adversar, trupa lui Nesic a cedat destul de uşor seturile trei şi patru, care le-au făcut câştigătoare pe băcăuance. În faţa unui public minunat, CSM a arătat mai mult o stare de oboseală, decât găsirea unor oportunităţi de a pătrunde în ultimul act al competiţiei. După disputarea jocului patru, scorul întâlnirilor dintre CSM Târgovişte şi Ştiinţa Bacău a devenit 2-2 la general, fapt prin care învingătoarea dintre cele două echipe se va decide în meciul decisiv, care va avea loc la Bacău, pe 2 aprilie.

Pentru a-şi asigura un loc în finala Diviziei A1, echipa dâmboviţeană este nevoită să îngenunchieze Ştiinţa la ea acasă, aşa cum a făcut-o în disputa a doua din semifinale şi în primul joc din cadrul sezonului regulat. Deci, pentru acest lucru nu trebuie să existe vreo mare minune… ci doar ambiţie, voinţă, devotament, aşa cum s-au remarcat şi la capătul celor două victorii din oraşul lui Bacovia.

volei CSM 3

CSM Târgovişte – Ştiinţa Bacău 1-3 (25-16, 25-27, 21-25, 19-25)

CSM: S. Klisura, L. Arslanbekova, B. Moldovan, G. Rucker, D. Calotă, A. Trică – S. Cebic, M. Siwka, M. Cojocaru, S. Marian, S. Maletic, I. Horeică. Antrenor: Dragan Nesic

Ştiinţa: I. Baciu, D. Rogojinariu, A. Harelik, T. Lupu, S. Miclea, M. Albu – O. Novgorodchenko, A. Sabo, C. Bălţatu, A. Badea, I. Radu, T. Andrew. Antrenor: Florin Grapă

Sala Sporturilor – Târgovişte. Spectatori: 1600.

Ionuţ Parghel

volei CSM 1 volei CSM 4

Adaugă un Comentariu

*