Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: Dragan Nesic, tentat să părăsească CSM Târgovişte

VOLEI: Dragan Nesic, tentat să părăsească CSM Târgovişte 

Foto: CSM Târgovişte

Echipa de volei feminin CSM Târgovişte se află pe punctul de a-şi pierde antrenorul. Dragan Nesic pare tot mai tentat să părăsească vicecampioana României, după doar un sezon petrecut lângă Turnul Chindiei. Tehnicianul sârb este decis să meargă în Turcia, acolo unde este curtat intens de Bursa Buyukşehir, câştigătoarea Cupei Challenge. Potrivit celor de la Voleybolextra.com, Nesic este foarte aproape de a prelua gruparea turcă, după ce se află în tratative avansate cu aceasta.

Cu antrenorul sârb la timonă, CSM Târgovişte a reuşit să termine campionatul pe locul 2, iar în Cupa României să atingă faza sferturilor de finală. Până să ajungă la CSM Târgovişte, Nesic a mai antrenat echipe precum Modena, Monte Schiavo (ambele din Italia), Galatasaray, Canakkale (ambele din Turcia) şi naţionala de senioare a Bulgariei, cu ultima reuşind să termine pe locul 3 la Campionatul European.

Dacă Nesic va părăsi Târgoviştea, atunci CSM va ajunge ca într-o perioadă scurtă de timp să-şi piardă şi antrenorul de la echipa de volei, după cel de la formaţia de baschet (Dan Fleşeriu).

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*