Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: Dublă provocare pentru Dragan Nesic, CSM Târgovişte şi naţionala Bulgariei

VOLEI: Dublă provocare pentru Dragan Nesic, CSM Târgovişte şi naţionala Bulgariei 

Foto: CSM Târgovişte

Tehnicianul echipei de volei feminin CSM Târgovişte, Dragan Nesic, se află foarte aproape de a prelua, din nou, naţionala de senioare a Bulgariei. Antrenorul sârb este decis să dea curs ofertei venite din partea primei reprezentative de la sud de Dunăre, atâta timp cât nu-i va fi afectată în nici un fel colaborarea cu gruparea de lângă Turnul Chindiei.

Rezultatele bune înregistrate de Nesic cu CSM Târgovişte în ultima perioada au fost cele care i-au împins pe şefii forului bulgar de volei să apeleze încă o dată la serviciile antrenorului de 45 ani. La prima experienţă pe care a avut-o în ţara vecină, acesta a reuşit cu naţionala Bulgariei să termine pe locul 3 la Campionatul European din 2007. De negocierile dintre oficialii bulgari şi tehnicianul sârb au luat la cunoştiinţă şi conducătorii lui CSM Târgovişte.

„Din ce ştiu eu e posibil să pregătească şi naţionala Bulgariei. Nu ştiu dacă a semnat ceva cu această echipă până în momentul de faţă. Nu deţin informaţii în acest sens. Tot ce cunosc reprezintă faptul că la finalul meciului dintre CSM şi Alba Blaj el va avea o discuţie cu reprezentaţii bulgari”, ne-a menţionat Ciprian Iugulescu, preşedintele clubului târgoviştean.

Dacă va ajunge la un acord cu şefii Federaţiei de Volei din Bulgaria, Nesic va antrena în paralel cele două echipe. Pe lângă CSM Târgovişte şi naţionala Bulgariei, antrenorul născut la Belgrad a mai antrenat pe Modena (ITA), Monte Schiavo (ITA) şi Galatasaray (TUR).

În această seară, de la ora 18:30, pe teren propriu, CSM va înfrunta într-un meci de totul sau nimic pe CS Volei Alba Blaj, ce contează pentru etapa a 15-a a Diviziei A1.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*