Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, martie 3, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: Fetele de la CSŞ Târgovişte caută podiumul la turneul final

VOLEI: Fetele de la CSŞ Târgovişte caută podiumul la turneul final 

minivolei css targoviste

Echipa de minivolei a Clubului Sportiv Şcolar Târgovişte aşteaptă cu încredere debutul la turneul final al Campionatului Naţional. Formaţia antrenată de Ion Atanasiu îşi propune să facă o figură frumoasă la întrecerea organizată de oraşul Bacău, în perioada 15-17 mai, pentru a putea fi încheiată în forţă actuala stagiune. Ţinta principala a grupării târgoviştene este clasarea pe podium şi implicit cucerirea unei medalii, indiferent de culoare.

După o pregătire foarte bună în ultimele trei săptămâni, conducerea tehnică a secţiei de volei de la CSŞ crede că micile voleibaliste sunt pregătite pentru marea încrâncenare din oraşul lui Bacovia.

„Mergem la Bacău optimişti şi să dăm totul pe teren. Chiar dacă avem parte de o grupă extrem de puternică suntem încrezători că putem urca pe podiumul de premiere la finalul competiţiei. Pentru a cuceri o medalie totul depinde numai de fete. La cum ne-am antrenat în ultima perioadă, cred că vom avea multe de spus la acest turneu final”, ne-a declarat Nelu Atanasiu.

CSŞ Târgovişte face parte din grupa A, alături de CSŞ Lugoj, AS Juvenil Braşov şi CSŞ Bacău. Cum mâine după-amiază va avea loc şedinţa tehnică, încă nu se ştie programul meciurilor. În a doua grupă a turneului se regăsesc CSŞ 5 Bucureşti, CSŞ Buzău, CSM Baia Mare şi CSŞ Botoşani.

Lotul pe care-l va deplasa CSŞ Târgovişte la Bacău cuprinde următoarele jucătoare: Lorena Ilinca, Ioana Ivaşcu, Maria Alecu, Elisa Bogoi, Dariana Voicu, Gabriela Gogoaşă, Cătălina Filip, Ştefania Braşoveanu, Erica Ivan, Alexia Benţan, Camelia Georgescu şi Andrada Dumitrescu.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*