Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, august 15, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: Guillermo Naranjo Hernandez, noul antrenor al CSM Târgoviște

VOLEI: Guillermo Naranjo Hernandez, noul antrenor al CSM Târgoviște 

guillermo

Banca tehnică a echipei de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal a fost preluată de un nou antrenor. Începând de ieri după-amiază, noul tehnician al formației dâmbovițene a devenit spaniolul Guillermo Naranjo Hernandez. Ultima echipă pregătită de acesta a fost vicecampioana Germaniei, Allianz MTV Stuttgart.

Succesorul lui Dragan Nesic la cârma CSM-ului a petrecut ultimele patru sezoane în Germania, câștigând trei trofee, iar de două ori a făcut vicecampioană echipa pe care a antrenat-o. Cu Allianz MTV Stuttgart a câștigat de două ori Cupa Germaniei (2015, 2017) și Supercupa Germaniei (2016).

Secundul lui Hernandez la CSM va fi grecul Akis Efsthatopoulus, tehnician care s-a aflat ultima dată la Volley Club Pannaxiakos Naxos, vicecampioana Greciei. Noul antrenor principal al formației târgoviștene le-a mai pregătit în trecut pe Spar Tenerife Marichal și Sunshine Volei Club Los Angeles.

Foarte probabil, obiectivele noilor tehnicieni de la CSM vor fi câștigarea campionatului și a Cupei României, în sezonul 2017-2018.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*