Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 1, 2022
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: Hai la meci! CSM Târgovişte întâlneşte Levski Sofia în 16-imile Challenge Cup

VOLEI: Hai la meci! CSM Târgovişte întâlneşte Levski Sofia în 16-imile Challenge Cup 

Alexandra Trică - Guillermo Naranjo - Maila Collar - Ciprian Prisăcaru

Echipa de volei feminin a Târgoviştei va întâlni marţi, 9 ianuarie 2018, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor, formaţia bulgară Levski Sofia. În meciul desfăşurat în deplasare, pe 14 decembrie 2017, târgoviştencele le-au învins pe bulgăroaice, considerate de mulţi comentatori sportivi mai tinere, mai neexperimentate şi mai neobişnite cu partidele de forţă. Asta nu înseamnă că jucătoarele de la CSM Târgovişte tratează confruntarea cu mai puţină seriozitate!

Preşedintele CSM Târgovişte, Ciprian Prisăcaru, spune că fetele sunt pregătite pentru meci, hotărâte să depună toate eforturile pentru obţinerea victoriei în faţa bulgăroaicelor de la Levski Sofia.

„Ne dorim ca mâine să facem un joc bun şi sunt convins că fetele sunt pregătite pentru această partidă. Au muncit mult în ultima perioadă şi îşi doresc să aibă un parcurs bun, atât în Challenge Cup, cât şi în Cupa României şi în campionatul naţional, Divizia A1 feminin”, a spus Ciprian Prisăcaru.

Acesta a mai precizat că echipa de volei a CSM a avut o evoluţie bună până în prezent. Evident, au existat şi jocuri mai puţin reuşite, dar nivelul general a fost unul pozitiv.

Târgoviştencele au prima şansă la calificare. Dacă vor învinge, va fi pentru prima dată când echipa de volei a oraşului se va califica în optimile de finală ale unei cupe europene.

La conferinţa de presă de astăzi, premergătoare celui de-al doilea duel dintre CSM Târgovişte şi Levski Sofia, au mai participat antrenorul spaniol Guillermo Naranjo, căpitanul Maila Collar şi Alexandra Trică – una dintre cele mai experimentate componente din lot. Cu toţii au spus că echipa este focusată pe victorie, dorindu-şi un parcurs cât mai lung în Challenge Cup.

„În sport, orice se poate întâmpla, dar în niciun caz nu ne este frică de acest meci! Am venit din vacanţă special să pregătim jocul cu Levski Sofia. Nu ne aşteptam să fie o echipă aşa puternică, din punct de vedere fizic. În ultimele zile, am urmărit înregistrări video ale jocurilor adversarelor noastre, ne-am pregătit atent. Vom face tot ce putem să ne calificăm în optimi”, a declarat antrenorul Guillermo Naranjo.

La meciul de mâine seară, sunt aşteptaţi în Sala Sporturilor din Târgovişte mai mult de 1.000 de spectatori. Intrarea este liberă!

Adaugă un Comentariu

*