Știri, Muntenia-Sud, România|luni, martie 1, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: Hai la meci! CSM Târgoviște, la primul duel internaţional al anului

VOLEI: Hai la meci! CSM Târgoviște, la primul duel internaţional al anului 

foto-volei

Pentru CSM Târgoviște a sosit vremea primului joc internațional din acest sezon. Gruparea dâmbovițeană întâlnește în această după amiază, în Sala Sporturilor (ora 18:00), pe Khimik Yuzhny, într-o dispută ce contează pentru manșa tur, a 16-imilor Cupei CEV. CSM Târgoviște arată că este pregătită din toate punctele de vedere pentru disputa cu formația din Ucraina. Aseară, s-a trecut cu bine peste inspecția tehnică a jocului, iar jucătoarele pregătite de Dragan Nesic erau, la ultimul antrenament, extrem de încrezătoare într-un rezultat pozitiv cu campioana Ucrainei. Oficialii vicecampioanei României sunt și ei optimiști, la cum s-au pregătit Diana Calotă et comp. pentru acest duel infernal.

„Ne așteaptă un meci greu, împotriva unui adversar de mare valoare. Khimik este o echipă pe care cu greu poți să o spargi. Are în componență numai jucătoare masive și va fi clar că o ne lovim de un tanc rusesc. Avem șansa noastră, noi venim cu o diversitate în joc și cu niște valori personale de care dispunem, chiar dacă ne va lipsi o jucătoare importantă. Sunt încrezător că o să câștigăm acest meci. Foarte important va fi aportul publicului din tribune. Încurajările lor o să ajute mult fetele noastre, iar ele chiar au nevoie de sprijinul fanilor”, ne-a transmis Gabriel Boriga.

Pentru primul duel cu Khimik, CSM nu poate conta pe serviciile Ivanei Djerisilo, jucătoare care a suferit o intervenție chirurgicală la tendonul lui Achile. Medicii formației târgoviștene fac toate eforturile de a o recupera până la meciul retur dintre cele două echipe, care va avea loc pe 26 ianuarie, la Odessa. Pentru CSM partida cu Khimik reprezintă primul joc din acest an.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*