Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: Luptă finală între CSM Târgovişte şi CSM Bucureşti

VOLEI: Luptă finală între CSM Târgovişte şi CSM Bucureşti 

volei

Duelul dintre CSM Târgovişte şi CSM Bucureşti, din semifinalele Diviziei A1 la volei feminin, va lua sfârşit mâine după-amiază. Al cincilea joc dintre cele două formaţii va decide cine va fi adversara lui CS Volei Alba Blaj în marea finală a campionatului. De asemenea, tot meciul de mâine (ora 17:00), din Polivalenta târgovişteană, va decide a doua reprezentantă a României care va evolua sezonul viitor în Liga Campionilor, alături de Alba Blaj. La prima vedere presiunea va fi una imensă pe jucătoarele celor două formaţii, iar tribunele sălii vor deveni un adevărat vulcan.

Înaintea ultimului joc dintre combatante în acest sezon, scorul general este 2-2. În dublele de la Târgovişte şi Bucureşti fiecare echipă şi-a asigurat câte o victorie. Mai mult de atât, în sezonul regulat, duelul s-a încheiat 1-1. Singurul meci de totul sau nimic din actualul sezon în care CSM Târgovişte a luat faţa câştigătoarei Challenge Cup a fost cel din finala Cupei României. Aşadar, chiar dacă vicecampioana României deţine un mic avantaj în cadrul disputelor directe (4-3), lupta dintre cele două grupării se afişează ca fiind extrem de echilibrată.

Boriga: „E biletul nostru către Liga Campionilor”

Cum miza este una imensă, CSM Târgovişte exclude eşecul în ultimul duel cu CSM Bucureşti.

„E cel mai important meci al sezonului pentru noi. Este biletul nostru către Liga Campionilor şi biletul către îndeplinirea obiectivului şi în campionat. Sperăm să-l obţinem după ce în Cupă ne-am depăşit obiectivul. Jucăm împotriva unei echipe pe care o cunoaştem bine, dar în acelaşi timp şi ea ne cunoaşte la fel de bine. Sperăm ca toată lumea să se capaciteze la maximum, iar suporterii să fie alături de noi. Toţi cei care se vor afla în tribune să fie convinşi că vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a câştiga. Presiune nu cred ca va mai fi pe umerii vreunei echipe, după ce au existat şapte întâlniri directe în acest sezon. Vom ţine seama că CSM Bucureşti are un buget mai mare decât al nostru şi că a câştigat Challenge Cup, dar noi formăm o echipă mai bună şi mai echilibrată. Cu ajutorul publicului, pe care îl aşteptăm în număr cât mai mare în sală, sperăm să consfinţim o altă premieră pentru sportul târgoviştean şi dâmboviţean: a doua calificare în Liga Campionilor în ultimii patru ani, la două sporturi diferite”, ne-a declarat Gabriel Boriga, unul dintre oficialii echipei de volei ai clubului dâmboviţean.

CSM Târgovişte s-a calificat în finala campionatului precedent, dar acolo s-a înclinat în faţa campioanei Alba Blaj.

Ionuţ Parghel

afis meci

Adaugă un Comentariu

*