Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 9, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: CSM Târgovişte a făcut KO Medicina Târgu Mureş

VOLEI: CSM Târgovişte a făcut KO Medicina Târgu Mureş 

csm targoviste

Echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte a trecut cu bine primul test de „foc” din acest an. Pe teren propriu, în faţa a aproximativ 500 de fani, vicecampioana României a mărşăluit în faţa Medicinei Târgu Mureş, obţinând o victorie clară, cu scorul de 3-0. Forma excelentă arătată de dâmboviţence a dus CSM-ul să domine autoritar ostilităţile din teren pe toată durata întâlnirii.

Sub comanda lui Terzic, gruparea târgovişteană devine încet şi sigur acea echipă pe care o doresc conducătorii clubului. Găsirea formulei standard şi închegarea relaţiilor împing CSM-ul să se apropie şi mai mult de obiectivele vizate în acest sezon. La cum a arătat trupa lui Terzic astăzi, în Sala Sporturilor din Târgovişte, jocul cu Medicina a reprezentat pentru târgoviştence, de departe, un antrenament cu public înaintea disputei cu Dinamo Bucureşti, miercuri (ora 18:00), din prima manşă a sferturilor de finală din cadrul Cupei României.

Prin succesul cu Târgu Mureş, CSM a ajuns la a 14-a victorie din campionat, dar şi la cel de-al şaptelea succes consecutiv. Mai mult de atât, cucerirea tuturor punctelor a dus echipa târgovişteană să o egaleze la puncte (42), pe CSM Bucureşti, ocupanta locului secund în Divizia A1. În campionat, pentru vicecampioană urmează alte două teste infernale, cu CSM Bucureşti (20 februarie) şi Ştiinţa Bacău (27 februarie).

CSM Târgovişte – Medicina Târgu Mureş 3-0 (25-13, 25-9, 25-17)

CSM: A. Sobo, D. Calotă, B. Busa, M. Collar, S. Cebic, M. Drpa – R. Ivanof, K. Medved. Antrenor: Zoran Terzic.

Medicina: N. Perovic, R. Iancu, O. Medic, I. Zburova, A. Ispas, L. Kecman – E. Varga, S. Medic, S. Franchin, A. Babas, A. Petra. Atrenor: Atanas Petrov.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*