Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 6, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: Performanţă istorică! CSM Târgovişte este vicecampioană naţională

VOLEI: Performanţă istorică! CSM Târgovişte este vicecampioană naţională 

volei csm targoviste

Echipa de volei feminin CSM Târgovişte a încheiat în această după-amiază un sezon mai mult decât bun. Gruparea dâmboviţeană a terminat pe locul secund campionatul Diviziei A1, după ce a fost învinsă de CSV Alba Blaj, cu scorul general de 3-0.

În cel de-al treilea meci al finalei, trupa lui Dragan Nesic a sperat că poate să răpună adversarul, dar noua campioană şi-a arătat încă o dată superioritatea şi s-a impus la capătul a patru seturi (3-1), chiar dacă dâmboviţenele şi-au adjudecat primul set (26-24). După încheierea primului set, elevele lui Darko Zakoc au profitat din plin de avantajul terenului propriu şi au lovit CSM-ul în următoarele trei runde ale meciului (25-17, 25-16, 25-21).

Prin succesul din această după-amiază, echipa din Blaj s-a încununat pentru prima dată campioană a ţării. De asemenea, CSM Târgovişte a ajuns pentru prima dată vicecampioană a României la volei, dar în acelaşi timp şi la cea mai mare performanţă din scurta istorie a acestei ambiţioase echipe.

Lotul de jucătoare pe care a mizat CSM Târgovişte pentru atingerea celui mai bun rezultat din istoria voleiului dâmboviţean a fost alcătuit din Diana Calotă, Sara Klisura, Gwendolyn Rucker, Bianca Moldovan, Lola Arslanbekova, Alexandra Trică, Suzana Cebic, Marta Siwka, Marina Cojocaru, Irina Horeică, Sorina Marian şi Stanija Maletic.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*