Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: Se reia duelul dintre CSM Târgovişte şi CSM Bucureşti

VOLEI: Se reia duelul dintre CSM Târgovişte şi CSM Bucureşti 

echipa de volei CSM Targoviste

Războiul dintre CSM Târgovişte şi CSM Bucureşti din semifinalele Diviziei A1 la volei feminin revine în prim-plan. Mâine şi vineri, de la orele 18:00, se vor consuma alte două meciuri aprige între cele două formaţii. De această dată, duelurile vor avea loc în Capitală, pe terenul câştigătoarei Cupei Challenge. CSM Târgovişte va merge la Bucureşti cu speranţa să răpună măcar o dată adversarul în deplasare, aşa cum a făcut-o şi la Piatra Neamţ, în finala Cupei României.

După primele două jocuri scorul este de 1-1 între combatante. Pe parchetul Sălii Sporturilor din Târgovişte, bucureştencele au ieşit învingătoare în primul meci (3-2), iar dâmboviţencele în cel de-al doilea (3-0). Câştigătoarea Cupei României vizează cel puţin o victorie în Bucureşti pentru a putea juca „decisivul” pentru accesul în finală la Târgovişte, pe 18 aprilie. Conducătorii echipei dâmboviţene aşteaptă ca fetele lui Zoran Terzic să repete evoluţia de la Piatra Neamţ şi să învingă din nou redutabila grupare din Capitală.

„Ne aşteaptă două meciuri extrem de grele. CSM Bucureşti e cu orgoliul rănit şi cu siguranţă va face tot ce-i va sta în putinţă pentru a-şi asigura, pe teren propriu, calificarea în finală. Este o echipă foarte bună, care nu întâmplător a cucerit Challenge Cup. În Cupă, noi am fost mai buni şi am meritat pe deplin victoria. Vom trata cele două meciuri cu maximă seriozitate. Pentru a obţine succesul trebuie să jucăm la potenţial maxim, aşa cum am făcut-o în Cupă”, s-a exprimat Gabriel Boriga, unul dintre conducătorii formaţiei.

Marea dorinţă a oficialilor de la CSM Târgovişte în actualul sezon este calificarea echipei în Liga Campionilor. Pentru a se obţine acest lucru, trupa lui Terzic este nevoită să se califice în finala campionatului. Până în momentul de faţă, după adjudecarea Cupei României, CSM Târgovişte şi-a asigurat prezenţa în Challenge Cup. Prima formaţie calificată în ultimul act al campionatului este CS Volei Alba Blaj, după ce a trecut de Ştiinţa Bacău, cu scorul de 3-0.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*