Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 8, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: Succes fabulos! CSM Târgovişte a răpus pe Azeryol în primul meci din Cupa CEV

VOLEI: Succes fabulos! CSM Târgovişte a răpus pe Azeryol în primul meci din Cupa CEV 

volei CSM 1

Debut perfect pentru echipa de volei feminin CSM Târgovişte în Cupa CEV! Vicecampioana României a făcut instrucţie, în această seară, cu Azeryol Baku, în prima manşă a turului I, obţinând o victorie fabuloasă, cu scorul de 3-0. Pe parchetul Sălii Sporturilor din Târgovişte, echipa lui Micoli a fost de senzaţie pe toată durata meciului, obţinând un succes meritat, dar şi extrem de muncit.

În faţa a peste 1.500 de spectatori, dâmboviţencele au evoluat la turaţie maximă şi au controlat ostilităţile din teren pe toată durata partidei. Fără să afişeze nicio emoţie în faţa puternicului adversar (doar teoretic!), Diana Calotă et comp. au început în forţă jocul, iar după primele două seturi, scorul indica un 2-0 confortabil pentru CSM.

volei CSM 2

Cel de-al treilea set a fost unul extrem de echilibrat, dar şi unul în care Azeryol şi-a arătat adevăraţii colţi. A reprezentat o manşă în care azerele s-au aflat de mai multe ori la conducerea scorului, dar totodată şi un set în care dâmboviţencele s-au mobilizat exemplar pentru a reveni pe tabelă, astfel încât să-şi asigure victoria în fix o 100 de minute! Mai mult de atât, tot pe parcursul acestui set, CSM-ul a avut de trei ori şansa de a încheia meciul mai repede, dar erorile nepermise de la fileu, blocajul bun al adversarului şi destinul jocului au dus ca finalul întâlnirii să fie unul electrizat şi extrem de disputat.

Succesul clar obţinut în această seară o transformă pe CSM Târgovişte în principala favorită la calificare în sferturile competiţiei din cadrul dublei manşe. Vicecampioana României va susţine meciul retur, la Baku, pe 11 noiembrie.

volei CSM 4

CSM Târgovişte – Azeryol Baku 3-0 (25-19, 25-19, 30-28)

CSM: A. Sobo, V. Petrauskaite, D. Calotă, A. Trică, M. Collar, R. Ivanof – K. Medved, B. Mitrănescu, E. Chantava, A. Dediu, S. Marian. Antrenor: Stefano Micoli.

Azeryol: M. Apitz, S. Niemer, M. Kanthong, I. Karimova, K. Zhidkova, A. Karimova – E. Richey, Y. Parkhomenko, A. Stepaniuk, S. Habibova, J. Aliyeva, J. Sykes. Antrenor: Alexandr Chervyakov.

Sala Sporturilor – Târgovişte. Spectatori: 1700.

Ionuţ Parghel

volei CSM 5 volei CSM 3

Adaugă un Comentariu

*