Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: Suspans în finala Diviziei A1! Egalitate după meciul patru!

VOLEI: Suspans în finala Diviziei A1! Egalitate după meciul patru! 

csm targoviste volei

CSM Târgovişte şi CS Volei Alba Blaj arată că sunt greu de ucis în finala mare a Diviziei A1 la volei feminin. Duelul dintre cele două echipe s-a echilibrat din nou după meciul patru, iar scorul general a devenit 2-2. Astfel, după dubla consumată lângă Turnul Chindiei, bătălia finală a disputei se va muta la Blaj, pe 5 mai (ora 18:00), unde obligatoriu se va stabili câştigătoarea campionatului.

Aseară, în cel de-al doilea joc în faţa propriilor fani, CSM Târgovişte a irosit o şansă imensă de a pune mâna pe marele trofeu. La capătul unui meci spectaculos, Târgoviştea a fost copleşită de miza disputei, clacând în faţa Blajului cu 2-3. Într-un meci în care antrenorul Zoran Terzic nu a mai găsit soluţiile necesare unui nou succes, precum o făcuse în jocul trei, elevele sale au reuşit să câştige doar două seturi dintr-un total de cinci.

În schimb, Alba a ieşit de fiecare dată învingătoare în manşele impare, dar în acelaşi timp şi în cea decisivă (15-12), când frustarea a fost una uriaşă pentru toţi suporteri târgovişteni prezenţi în tribune. Joi, în Sala „Timotei Cipariu” din Blaj va avea loc finala finalelor Diviziei A1, iar CSM Târgovişte vizează să plece de acolo cu trofeul pus în joc.

Dacă se va impune în meciul 5, atunci gruparea târgovişteană va ajunge să câştige pentru prima dată campionatul naţional de volei feminin. În schimb, dacă victoria va fi a ardelencelor, atunci trofeul va rămâne în continuare la Alba Blaj, după ce şi în urmă cu un sezon aceasta a intrat în posesia râvnitului trofeu.

CSM Târgovişte – CS Volei Alba Blaj 2-3 (17-25, 25-20, 17-25, 25-21, 12-15).

CSM: M. Drpa, A. Sobo, M. Colar, R. Ivanof, D. Calotă, A. Trică, S. Cebic. Antrenor: Zoran Terzic.

Alba: J. Alajbeg, J. Vesovic, I. Plchotova, D. Djuric, A. Salaoru, A. Grbac, I. Nemţanu, A. Berdilă, M. Vujovic. Antrenor: Darko Zakoc.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*