Știri, Muntenia-Sud, România|joi, decembrie 2, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: Ultima strigare pentru CSM Târgoviște în Divizia A1!

VOLEI: Ultima strigare pentru CSM Târgoviște în Divizia A1! 

volei csm targoviste

Echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște va pune punct, astăzi, sezonului 2016-2017. De la ora 17:00, în deplasare, formația lui Dragan Nesic va înfrunta pe CSM Lugoj, într-un meci în care victoria, în trei sau patru seturi, este obligatorie. Un succes în astfel de condiții va duce gruparea dâmbovițeană să termine pentru a treia oară consecutiv în postura de vicecampioană a României.

Înaintea ultimului meci din campionat, CSM Târgoviște se află pe locul 2 în Divizia A1, dar la egalitate de puncte (70) cu rivala CSM București, care ocupă locul al treilea. Cu o etapă înainte de finalul stagiunii, târgoviștencele au bifat 24 de victorii în campionat, iar în disputele cu CSM Lugoj s-au impus de fiecare dată. Mai mult de atât, moralul acestora cu bănățencele este unul bun, după ce sâmbătă, pe teren propriu, CSM Târgoviște a dat de pământ cu CSM București, pentru întâietatea locului 2.

Pentru acest duel, Nesic nu poate conta pe Cati Ghiță și Bianca Mitrănescu, iar câteva semne de întrebare se află și în rândul Alexandrei Sobo, care a acuzat o accidentare în meciul cu CSM București. Cum campionatul va lua sfârșit, echipa târgovișteană vizează doar victoria la Lugoj, pentru a se termina în forță competiția.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*