Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: Ultima victorie înainte de marea bătălie din semifinale

VOLEI: Ultima victorie înainte de marea bătălie din semifinale 

volei csm targoviste

Echipa de volei feminin CSM Târgovişte a încheiat en-fanfare sezonul regulat al Diviziei A1. Formaţia dâmboviţeană a reuşit să se califice în semifinalele competiţiei, după ce s-a clasat pe locul 4 în clasament, cu 51 de puncte acumulate. Pentru a finaliza în stil de mare echipă prima fază a campionatului, trupa lui Dragan Nesic şi-a respectat blazonul şi în deplasarea cu CSM Lugoj.

În disputa cu gruparea din Banat, CSM Târgovişte şi-a asigurat succesul la pas (3-0), la capătul a doar trei seturi (25-19, 25-20, 25-19). Înfruntarea de la Lugoj a însemnat pentru gruparea dâmboviţeană mai mult un antrenament util pentru jocurile din penultimul act al întrecerii. În semifinalele Diviziei A1, CSM Târgovişte va înfrunta liderul campionatului, Ştiinţa Bacău. De asemenea, în a doua semifinală, se vor duela CS Volei Alba Blaj şi CSM Bucureşti, adică ocupantele locurilor doi şi trei.

După susţinerea jocului de la Lugoj, gruparea târgovişteană a finalizat sezonul regulat cu nu mai puţin de 17 victorii şi doar cinci eşecuri. Pe de altă parte, tot în această fază a competiţiei, pentru CSM rămân victoriile memorabile obţinute împotriva lui Dinamo Romprest Bucureşti (3-1), CS Volei Alba Blaj (3-0), CSM Bucureşti (3-1), toate în retur şi Ştiinţa Bacău (3-2), în tur.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*