Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, septembrie 23, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: Victorie în Bănie pentru CSM Târgovişte

VOLEI: Victorie în Bănie pentru CSM Târgovişte 

volei CSM Targoviste

CSM Târgovişte a fost din nou de neoprit în Divizia A1 la volei feminin. Echipa antrenată de Zoran Terzic a legat a patra victorie din retur, după ce a dat de pământ cu SCM U Craiova, în deplasare. Dâmboviţencele au câştigat duelul din Bănie cu scorul de 3-0 (-14, -22, -17), la fel cum au făcut-o şi în meciurile cu Penicilina Iaşi şi Unic Piatra Neamţ.

Disputa cu Craiova a reprezentat pentru CSM ultimul „antrenament” cu public înaintea unei serii de meciuri infernale. În cea de-a treia deplasare a returului, Terzic a mizat pe următoarele jucătoare: A. Sobo, M. Drpa, B. Mitrănescu, D. Calotă, A. Trică, E. Chantava, B. Busa, R. Ivanof şi S. Cebic. Pentru acest joc a fost menajată M. Collar, iar K. Medved, A. Dediu şi K. Medved s-au aflat în ipostaza de rezerve neutilizate.

„Până acum suntem în grafic cu tot ce ne-am propus. Lucrăm în continuare la omogenitate, iar până la startul play-off-ului devenim încet-încet o echipă puternică. Pentru noi greul va începe de săptămâna viitoare”, s-a exprimat Gabriel Boriga, unul dintre conducătorii din umbră ai echipei, la finalul jocului de la Craiova.

Runda viitoare, CSM Târgovişte va întâlni Medicina Târgu Mureş. Jocul va avea loc pe 14 februarie (ora 11:00), pe teren propriu.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*