Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 20, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: Victorie pentru CSM Târgoviște la startul play-off-ului

VOLEI: Victorie pentru CSM Târgoviște la startul play-off-ului 

csm volei

Debut în forță pentru CSM Târgoviște în play-off-ul Diviziei A1 la volei feminin. Gruparea dâmbovițeană și-a consolidat locul pe podium, după ce a trecut de Știința Bacău, cu scorul de 3-1, la capătul unul joc dominat în cea mai mare parte de sportivele antrenate de Dragan Nesic. CSM a arătat, în disputa cu moldovencele, că se află în revenire de formă și că va afișa o altă față în noua fază a competiției.

Cu Millagros Colar în zi excelentă, vicecampioana României a demonstrat încă din primul set că nu a vrut să scape niciun punct printre degete în această partidă. Astfel, la capătul unui meci jucat la intensitate maximă, la revenirea pe teren după o accidentare, Colar și-a trecut în cont nu mai puțin de 26 de puncte, devenind MVP-ul întâlnirii.

În disputa cu Știința, CSM a început foarte bine jocul și a intrat în posesia primului set cu 25-19. În al doilea, jucătoarele lui Grapă și-au arătat colții și au câștigat la două puncte diferență. Târgoviștencele au turat la maximum “motoarele” în manșele 3 și 4, când au ieșit învingătoare de fiecare dată.

Victoria cu Bacău a crescut moralul dâmbovițencelor, după ce acestea pierduseră categoric în ultima etapă a sezonului regulat, 0-3 cu liderul Alba Blaj.

Marți, pe 21 martie, în etapa secundă a play-off-ului, CSM va evolua în deplasare, împotriva lui Dinamo București.

CSM Târgoviște – Știința Bacău 3-1 (25-19, 23-25, 25-20, 25-16)

CSM: A. Sobo (13), S. Klisura (18), B. Mitrănescu (5), A. Trică (7), M. Colar (26), S. Cebic, B. Brcic (1), D. Calotă (4). Antrenor: Dragan Nesic.
Știința: N. Perovic (20), D. Rogojinaru (13), N.Manu, C. Cazacu (1), A. Otasevic (2), G. Fales (6), M. Albu, I. Radu (12), C. Bălțatu, S. Moisa (6), I. Zburova (1), L. Sipic (2). Antrenor: Florin Grapă.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*