Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 22, 2020
Sunteți Aici Home » SPORT » VOLEI: Zoran Terzic vrea să cucerească campionatul cu CSM Târgovişte

VOLEI: Zoran Terzic vrea să cucerească campionatul cu CSM Târgovişte 

terzic

Zoran Terzic este decis să ducă echipa de volei feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte pe culmile performanţei. Tehnicianul sârb vizează să cucerească cu gruparea dâmboviţeană titlul de campioană a ţării la finalul sezonului. Cum a mai antrenat în România, selecţionerul naţionalei de volei feminin a Serbiei cunoaşte că în Divizia A1 sunt câteva formaţii extrem de puternice.

„Obiectivul meu este câştigarea campionatului, deşi va fi destul de greu atâta timp cât există câteva echipe foarte bune. Una dintre aceste formaţii este Blajul. Cunoşteam în mare parte jucătoarele din echipă, datorită faptului că am mai antrenat în România. 80% din componenţa lotului este cunoscută, după ce au fost aduse trei jucătoare din Serbia”, a spus Terzic, în cadrul unei conferinţe de presă.

Noul tehnician al CSM-ului a mai reuşit să cucerească titlul în ţara noastră cu Metal Galaţi. O altă ţintă impusă de conducătorii vicecampioanei este şi calificarea în Final Four-ul Cupei României. CSM Târgovişte va întâlni în primul meci din returul sezonului regulat Penicilina Iaşi.

Ionuţ Parghel

Adaugă un Comentariu

*