Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 19, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » VOR SĂ CÂŞTIGE EXCURSIA DE TREI ZILE LA ISTANBUL! Echipele înscrise la Campionatul de fotbal „Împreună pentru Târgovişte” şi-au început antrenamentele

VOR SĂ CÂŞTIGE EXCURSIA DE TREI ZILE LA ISTANBUL! Echipele înscrise la Campionatul de fotbal „Împreună pentru Târgovişte” şi-au început antrenamentele 

baza sportiva pro

Echipele înscrise in campionatul de fotbal ”Împreună pentru Târgoviște” ediția 2013, ce se va desfășura în perioada 6-9 iunie la Baza Sportivă PRO au început deja antrenamentele.

Înscrierile la campionatul de fotal pentru amatori, organizat deAndrei Plumb, au demarat în data de 20 mai și vor continua până pe luni , 3 iunie ora 21:00. Doritorii își pot înscrie echipa în mod GRATUIT la recepţia Hotelului King din B-dul Carol I, între orele 8.00-21:00.
Pentru înscriere sunt necesare cele 8 copii CI ale jucătorilor, numele şi sloganul echipei. Formula de joc este de 4+1+3 rezerve. Fiecare echipă va trebui să aibă propria trupă de majorete (o scurtă coregrafie pentru încurajarea echipei) fetele vor primi echipamente personalizatecu numele şi sloganul echipei.

”Îmi face o deosebită placere să văd că acest proiect de suflet pe care l-am inițiat atrage atât de mulți tineri care îmi împărtășesc pasiunea pentru sportul rege. Am creionat acestă competiție pentru a promova activitățile sportive în randul tinerilor fotbaliști amatori din Târgoviște. Toți cei ce doresc să participle la competiția ce promovează spiritul de echipă și atitudinea FAIR PLAY mai au la dispoziție două zile pentru a-și înscrie echipa. Vom juca pe bune, avem arbitri profesioniști și premii pe măsură pentru toți participanții” declară Andrei Plumb – organizatorul campionatului de fotbal ”Împreună pentru Târgoviște!”.

Condiţiile de participare: vârsta minimă 16 ani şi declaratie pe propria raspundere (apt din punct de vedere medical). Informaţii suplimentare pot fi obţinute la telefon 0345.401.480.

Premiul I constă într-o excursie de trei zile la Istanbul cu transport, cazare, vizită la muzee şi centre culturale pentru echipa câştigătoare, premiu oferit de Camera de Comerţ Bilaterială România-Turcia – sponsor al evenimentului, echipament sportiv complet format din tricou, şort, ghete, jampiere pentru locurile II și III, precum și vouchere de acces în Baza Sportivă Pro pentru toți participanții.

Răspuns la VOR SĂ CÂŞTIGE EXCURSIA DE TREI ZILE LA ISTANBUL! Echipele înscrise la Campionatul de fotbal „Împreună pentru Târgovişte” şi-au început antrenamentele

  1. Popa

    Se putea ca un eveniment de rahat sa nu fie atat de mediatizat cu fleyere prin tot orasul daca este organizat de fiul Rovanei Plumb? pai asta nu stie nici sa scrie, dar trebuie sa i se faca publicitate, pe banii targovistenilor, minciuna cu camera de comert bilaterala Romania-Turcia e o minciuna sfruntata! Rusine!

     

Adaugă un Comentariu

*