Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 24, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » VOT: Adrian Mocanu a fost ales preşedinte al tinerilor liberali dâmboviţeni

VOT: Adrian Mocanu a fost ales preşedinte al tinerilor liberali dâmboviţeni 

adrian mocanu PNL

La sfârşitul săptămâni trecute, în sala Centrului Internaţional de Conferinţe al Universităţii Valahia din Târgoivşte, s-a desfăşurat şedinţa Colegiului de Coordonare al Tineretului Naţional Liberal Filiala Dâmboviţa, ocazie cu care a fost ales un nou birou politic judeţean al TNL.

Alături de cei 166 de participanţi din întreg judeţul s-a aflat şi Marius Caraveţeanu, preşedintele PNL Dâmboviţa. În mesajul adresat tinerilor, şeful liberalilor dâmboviţeni a marşat pe ideea implicării şi responsabilizării tinerilor, pe rolul pe care trebuie să-l aibă seniorii partidului în formarera şi pregătirea noilor cadre PNL.

„Trebuie să fim un tot. Un organism viu, complet! Vârsta nu trebuie să fie o barieră între noi! Suntem liberali cu toții, unii care învață și alții care împărtășesc învățăminte. Vă recomand, dragii mei, să încercați să nu «ardeți» nici o etapă în viața politică. Pas cu pas! Toate la timpul lor”, a spus Marius Caraveţeanu.

Noul preşedinte al tinerilor liberali din Dâmboviţâa a fost ales consilierul judeţean Adrian Mocanu.

„Le mulțumesc tuturor colegilor pentru prezență și pentru susținere. Sunt onorat de rezultatul votului și îmi doresc să formăm cu toții o echipă unită și puternică! Ne așteaptă alegeri importante și, cu ajutorul tinerilor, Partidul Național Liberal poate avea cel mai bun rezultat din istoria post-decembristă a țării!”, a declarat Adrian Mocanu.

alegeri tineri PNL Dambovita

Adaugă un Comentariu

*