Știri, Muntenia-Sud, România|joi, noiembrie 14, 2019
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » VOTEAZĂ! Cătălina Georgescu din Găeşti este finalistă în „Liga profesorilor excepţionali”

VOTEAZĂ! Cătălina Georgescu din Găeşti este finalistă în „Liga profesorilor excepţionali” 

catalina georgescu

Predă engleză la Colegiul Naţional Vladimir Streinu din Găeşti şi este una dintre cei 10 finalişti ai campaniei naţionale „Liga profesorilor excepţionali”, lansată de Fundaţia Dan Voiculescu. Noi toţi o putem ajuta pe Cătălina Georgescu să cucerească acest premiu, acordându-i votul de încredere până pe 15 iunie. CLICK AICI!

De asemenea, în seara de 15 iunie, în timpul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3, trebuie să ne mobilizăm pentru votul final, în direct, atunci când se va stabili clasamentul final.

Cititorii www.incomod-media.ro o cunosc deja pe Cătălina Georgescu (fostă Iacobuţă), întrucât este dacălul care i-a pregătit pe elevii care au uimit Europa cu un videoclip realizat printre ruinele fostei fabrici de tutun din Găeşti. DETALII AICI.

Despre Cătălina Georgescu, organizatorii campaniei „Liga profesorilor excepţionali” spun că utilizează metode moderne si neconventionale in procesul de predare-evaluare, tocmai pentru a crea un liant in sala de clasa, bazat in primul rand pe dezvoltarea creativitatii elevilor si nicidecum pe ingradirea libertatii de exprimare a acestora.

Pornind de la ideea “Teachers learning to learn in order to teach” (Profesorii invata mai intai cum sa invete ca mai apoi sa predea), a incercat de fiecare data sa fie ea cea care ia notite, invata si este evaluata – sa fie elevul. Astfel, a inteles ca cel mai important aspect, privit nu de putine ori ca o provocare, este in primul rand, sa-l faci pe acel elev sa-i placa materia pe care tu, ca profesor incerci sa o predai. Astfel, adopta constant o atitudine nonconventionala si libera fata de sistemul educational inca orientat spre abordari traditionale privind procesul de invatamant.

4 Răspunsuri la VOTEAZĂ! Cătălina Georgescu din Găeşti este finalistă în „Liga profesorilor excepţionali”

 1. Ban Simona

  Un profesor exceptional, care aduce atat o viziune cat si o abordare noua in ceea ce priveste interpretarea ideii de educatie. Dedicata in permanenta scopului de a ajuta elevii sa se dezvolte, Georgescu Catalina este dovata clara a profesorului modern, care atrage prin stil si performanta. Succes!!

   
 2. Geeorgiana-Marceela

  Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Catalinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) :):) :) :)

   
 3. Oana XD

  Multa bafta , Catalina ! Te iubim mult de aici , de acasa si mult succes , succes , succes !!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) 😉 😉 😉 😉

   
 4. ANCA NACIU

  Am fost colega cu dna. prof CATALINA GEORGESCU ,La COLEGIUL TEHNIC MEDIA din Bucuresti. O tanara profesoara deosebita , plina de elan , de incredere in fortele ei si ale elevilor, o tanara cu multa personalitate . Elevii o indrageau foarte tare, si o considerau nu doar profesoara lot dar si prietena si sfatuitoarea lor. Mi-a parut rau cand a plecat de la noi , dar am fost convinsa ca va sfinti locul indiferent unde se va duce.<a bucur ca am avut dreptate , ma bucura succesele ei ewxtraordinare si faptul ca este din ce in ce mai pasionata de invatamant Catalina este un exemplu pentru multi tineri. Bravo Catalina si sa tii minte ca tu esti oricum si in orice imprejurare o INVINGATOARE!!!!!Oto ton pumnoo si te irmaresc cu mult interes si bucurie !!!!
  ,

   

Adaugă un Comentariu

*