Știri, Muntenia-Sud, România|marți, decembrie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » VIN VREMURI GRELE PENTRU TRANSPORTATORI! Ori îi respectă pe călători, ori dispar! În Dâmbovița operează 55 de firme

VIN VREMURI GRELE PENTRU TRANSPORTATORI! Ori îi respectă pe călători, ori dispar! În Dâmbovița operează 55 de firme 

tutuianu 2

Condiția a fost pusă de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, care nu mai este dispus să-i lase pe transportatori să-și facă de cap, ca în anii trecuți.

Pentru a cunoaște exact fenomenul și care sunt problemele cu care se confruntă călătorii, Țuțuianu a dispus ample verificări în teren, iar acum are o listă cu situațiile de neacceptat, care trebuie să fie eliminate din conduita transportatorilor în raport cu cetățenii:

– Nu se folosesc mijloacele de transport pentru care s-a obținut licență
– nu se respectă orarul de funcționare
– Se utilizează mașini care nu îndeplinesc condițiile tehnice
– Șoferii au un comportament execrabil în relația cu călătorii
– Mașinile sunt murdare
– Oamenii sunt lăsați în câmp, atunci când se află despre controale.

”I-am avertizat pe toți transportatorii că vom avea pe trasee colective mixte de control și îi vom sancționa la sânge, cu maximul amenzilor, chiar și de 10 ori într-o zi.

Luna aceasta se va proceda la acordarea noilor licențe de traseu. Tuturor transportatorilor care nu înțeleg să respecte aceste reguli, să-l respecte pe cetățean, le voi pune piedici legale, astfel încât să nu mai obțină licență”, a declarat Adrian Țuțuianu.

De precizat că în județul Dâmbovița activează 55 de firme de transport.

Adaugă un Comentariu

*