Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, aprilie 20, 2018
Sunteți Aici Home » SPORT » WUSHU: Sportivii de la CS Marin Marius Mihai Marţial Arts, adversari de temut în competiţii!

WUSHU: Sportivii de la CS Marin Marius Mihai Marţial Arts, adversari de temut în competiţii! 

fratii marin

Antrenorul de arte marţiale Marius Mihai Marin din Târgovişte a înregistrat, în acest weeek-end, un nou succes cu elevii săi. Trei medalii din trei posibile la Campionatul Naţional de Wushu Kung Fu Sanshou – Box Chinezesc Ful Contact! Competiţia s-a desfăşurat sâmbătă, 17 iunie, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Gabriel Alexandru Marin - locul I şi Dario Lutan - locul II

Gabriel Alexandru Marin – locul I şi Dario Lutan – locul II

Şi-au adjudecat aurul fraţii David Ovidiu (65 kg) şi Alexandru Gabriel Marin (56 kg) şi s-a întors la Târgovişte cu medalie de argint Dario Lutan (65 kg). Toţi trei au concurat la juniori. Cu mândrie, antrenorul Marius Mihai Marin ne-a declarat că sportivii săi au dovedit, şi la această competiţie, că sunt adversari de temut. În semifinale, David Ovidiu Marin a învins prin KO. Sportivul târgoviştean a obţinut, în 2015 şi 2017, titlul de vicecampion european la Wushu Kung Fu Qingda.

David Ovidiu Marin - locul I

David Ovidiu Marin – locul I

George Mihai, cel mai mare dintre fraţii Marin, nu a putut participa la acest campionat naţional, afându-se în perioada de refacere după o accidentare care l-a ţinut departe şi de Campionatul European desfăşurat luna trecută în Georgia. În 2016, Mihai a devenit, la Moscova, vicecampion european la Box Chinezesc.  Cu un an înainte, în 2015, Mihai şi-a adjudecat, în Bulgaria, titlul de campion european la Wushu Kung Fu Qingda. De asemenea, în 2016 a câştigat Cupa României K1 Light.

Anul ac esta, şi cel mai mic dintre fraţii Marin – Alexandru Gabriel şi-a trecut în palmares un titlu european: vicecampion european Wushu Kung Fu Qingda

Adaugă un Comentariu

*