Știri, Muntenia-Sud, România|joi, martie 4, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » ZI DECISIVĂ: Liga a 3-a; Seria a 6-a; Etapa a 8-a

ZI DECISIVĂ: Liga a 3-a; Seria a 6-a; Etapa a 8-a 

Foto: sportarges.ro

Astăzi se clarifică, într-o proporție foarte mare, echipa care promovează în liga a 2-a, din C6. După succesul cu Chindia Târgoviște (2-0), în etapa trecută, Fortuna Poiana se duce în județul Covasna, la Zagon, pentru confruntarea cu echipa locală Fotbal Club, unde îi trebuie numai victoria. Orice alt rezultat îi oferă Chindiei o șansă imensă să evolueze pe a doua scenă a fotbalului românesc.

Lăncierii târgovișteni joacă acasă (stadionul Eugen Popescu), cu SCM Argeș Pitești, de care, în mod normal nu se poate împiedica. În turul play-off, echipa din Vechea Cetate de Scaun a învins cu 3-0 în Trivale. Victoria roș-albaștrilor nu mai are valoare prea mare dacă prahovenii înving la Zagon. În cazul unui succes, trupei antrenată de Florin Stănciou îi trebuie victorie, la Câmpina, cu Atletic Bradu. Nu-și va permite să dea vreun rateu. Este pregătită în toate situațiile și și-a luat toate măsurile.

Echipa de lângă Turnul Chindiei poate rata promovarea pentru că a pierdut amble meciuri din play-off (locurile 1-6), cu contracandidata Poiana Câmpina, 1-2 (la Târgoviște) și 0-2 (la Câmpina). În sezonul regulat a făcut 0-0 în deplasare și a învins cu 2-1 acasă.

În acest moment, Chindia și Fortuna au câte 27p. În caz că acestea vor acumula un numar egal de puncte și la sfârșitul campionatului, formația din Câmpina va promova pentru că are avantajul meciurilor directe.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*