Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, februarie 22, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » ZIUA RECOLTEI LA TITU: Adrian Ţuţuianu şi Ionuţ Săvoiu au fost… ospătari pentru cetăţenii prezenţi la eveniment. VEZI VIDEO!

ZIUA RECOLTEI LA TITU: Adrian Ţuţuianu şi Ionuţ Săvoiu au fost… ospătari pentru cetăţenii prezenţi la eveniment. VEZI VIDEO! 

ziua recoltei titu 1

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, şi deputatul Ionuţ Săvoiu au fost astăzi, la Titu, ospătari de ocazie. Demnitarii i-au servit cu fasolică şi ciolan afumat pe participanţii la Ziua Recoltei, eveniment organizat de Primăria Titu şi ajuns anul acesta la a doua ediţie. Oamenilor nu le-a venit să creadă când au văzut cine pune bucatele în farfurie. Câţiva tineri de pe margine şi-au dat şi ei cu părerea: „Vezi de treabă, chestia asta face parte din strategia de imagine”.

Adrian Ţuţuianu a ţinut să completeze că, dincolo de imagine, este un gest de respect faţă de oameni. „Administraţia publică, de la nivelul cel mai de jos, adică de la comună, până la ministere, trebuie să fie în serviciul cetăţeanului. A fost un gest de respect faţă de aceşti oameni care au fost totdeauna alături de noi. Cred că aţi observat că unii dintre ei au ţinut să ne aducă aminte că ne-au votat şi  că ne sunt în continuare alături”.

Primarul Traian Niculae s-a alăturat şi el ospătarilor-demnitari şi a servit fasolică oamenilor. „Ziua Recoltei a devenit pentru noi un eveniment important, atât pentru cetăţenii oraşului, cât şi pentru producători. Anul trecut am promis că scădem taxele în piaţă şi am făcut acest lucru, atât pentru producătorii de legume şi fructe, cât şi pentru magazinele din incinta pieţei. Avem în vedere în continuare să le acordăm sprijin”.

VEZI VIDEO

13 Răspunsuri la ZIUA RECOLTEI LA TITU: Adrian Ţuţuianu şi Ionuţ Săvoiu au fost… ospătari pentru cetăţenii prezenţi la eveniment. VEZI VIDEO!

 1. Aurel vlasia

  Nu așa trebuie sa dați de mâncare județului domnule Tutuianu!!!! Nu suntem milogii vostrii…ati promis ca veți crea locuri de munca…asta vrem nu ciolan ca la ultimii oameni. Renault nu mai investeste la Titu din cauza atitudinii tale, domnule Tutuianu. Ai reușit intr-un an sa distrugi județul asta…

   
 2. Ion Ion

  Domnule Tutuianu, lasa ciolanele si condu judetul asta. Respectati promisiunile din campanie. Ne-ati prostit destul cu ciolanele voastre impartite in targ. AJUNGE! Creati locuri de munca …

   
  • dan v

   De unde o fi avut atata fasole Savoiu,domnilor?? Mult trebuie sa-i mai rabdam cu pomenile lor? Ne mai trebuia un pic de circ si tombola… locuri de munca 0, coruptie la plus infinit…totul este bine ,cu trandafiri rosii peste tot…

    
   • dan v

    Dar poate cineva are curajul sa spuna ce gandeste si in fata lor,chiar cu ciolanul in gura!

     
 3. dan vasilescu

  Ne dau mancare de 1 leu si ne fura mia pe la spate…mai rau decat pe vremea comunistilor…ca sa urce in sondaje ne-ar da fasole si acasa,ca la alegeri,cu tombole,cu circ,cu femei in sutiene la cabina de vot,oameni din Dambovita turistii cu autobuzul inclusiv la mare,brava domnilor….doar,doar i-or lasa oamenii sa conduca intreg mandatul,caci altfel nu se stie,la cate au facut in aproape 1 an de cand ,mai bine ne jefuiesc decat ne ajuta…cel putin „responsabilul” de Titu……oameni buni,iesiti in strada si dati-i jos,acolo,sa fie de cealalta parte a mesei!

   
 4. dan vasile

  ne dau mancare de 1 leu si ne fura mia pe la spate! Astia-s precum comunistii dar mai rai! Ne-ar da fasole la pachet acasa numai sa-i mai votam o data,dar,asa cum a trecut acest an de domnie,nu se poate spune guvernare, nu cred ca vor sfarsi mandatul…intregi.Dar poate la alegeri vor face din nou circ,tombola,plimbari cu autobuzul la mare,fapta probata,femei care se duc la vot in sutiene,frumoasa vedere a USL-ului…Oameni buni,iesiti din casa si aruncati-i unde merita,de cealalta parte a mesei!!

   
 5. daniel

  Asa ne trebuie,sa primim mancare in strada precum cainii…coruptia este in floare,somajul in crestere,justitia se imparte intre partide precum painea in felii,oamenii ajung sa manance in strada,politicienii dau pomeni doar ,doar or ajunge cu bine la sfarsitul mandatului.Prosti cine i-o mai alege!! De furat ne-au furat tot,pana si demnitatea,si acum ne dau fasole cu oase afumate! Asa ne trebuie!!

   
 6. ion

  Doar atat? N-au taiat si in caine sa-l faca carnati? Meritam si asta,si apoi,ce sa ne asteptam de la ei mai mult? Atata dau,atata pot,atata au in cap!Dupa ce ne-au furat pielea de pe noi ne dau fasole!Bravo domnilor! S-o tineti tot asa!

   
 7. dan v.

  Si apropo,bine zis de Tutuianu: „unii dintre ei ne-au votat si ne vor fi in continuare alaturi”-pai chiar gratis nu se poate,mai trebuie si alte pomeni…poate nu or pierde toti votantii..

   
 8. mihai

  Atat de ieftini suntem? Ne cumpara cu fasole si carnati? Cum ramane cu promisiunile din campanie,de anul trecut? Vorbe pentru fraieri,nu?? Doar votul a contat si ni l-ati furat…Vom vedea la anul!

   
 9. dan v

  Ne bucura foarte mult fasolea primita;primim 1 leu si ne i-au 1000 inapoi,prin taxele introduse.Pomeni primesc oamenii si la biserica,dar aici sunt insotite de circ,tombola si alte strategii electorale.Somajul este in crestere,coruptia este in crestere,justitia se imparte ca tortul in felii,locuri de munca create 0,avem recolta ,intradevar,una de partid la putere,ce recolteaza naivitatea oamenilor….

   
 10. ion musat

  Da’ bine le ziceti domnilor! Circ pe paine si…fasole! Buna recolta avem,ca pe timpuri….

   
 11. alex d

  Din pacate au acaparat si insusit si aceasta zi,care nu se mai serbeaza din timpuri stravechi;normal ar fi taranii sa iasa afara,cu produsele pe tejghea,sa-si etaleze rodul pamantului.Acum ,ziua recoltei este a politicienilor,nu ne mai mira nimic…Observ mai sus un „fan” inrait al personajelor din reportaj(dan v),se vorbeste pe la colturi ca,politicianul mai tanar,impreuna cu o alta firma din targ(au un service nou la iesirea din oras spre Gaesti),cu unii de pe la Ploiesti si cu unii de pa la Timisoara i-au facut „felul”,i-au „mazilit” niste contracte importante pe care le avea cu Petrom,au si procese pentru ca s-au folosit de metode neortodoxe:furt,fals,hartuire cu ajutorul ANAF-ului,etc,sunt si niste procese pe rol,in diverse orase ale tarii…Oricum,urata treaba…ce sa-i faci,asta e concurenta si democratia de azi.Dar,taranii sarbatoresc,cum vedeti, Ziua Recoltei si toata lumea este fericita!

   

Adaugă un Comentariu

*