Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 24, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » ZONA ADEVĂRULUI: Adi Baicu, reprezentantul CLM la echipa de fotbal Chindia Târgovişte

ZONA ADEVĂRULUI: Adi Baicu, reprezentantul CLM la echipa de fotbal Chindia Târgovişte 

adi baicu

Consiliul Local Municipal Târgoviște a fost întodeauna lângă echipa de fotbal, în special prin Gabriel Boriga. Supărat, pe bună dreptate pentru că reprezentantul Consiliului Județean la echipa de fotbal nu este un nume cunoscut, Gabriel Boriga a demisionat din această funcție. În ședința de ieri a CLM (Consiliul Local Municipal), aleșii târgovișteni au fost de acord ca Adrian Baicu să-i reprezinte la echipa de fotbal. Baicu l-a învins, prin vot secret, destul de confortabil, pe fostul viceprimar Eugen Pătrașcu (12-8).

Noul reprezentant al CLM la Chindia Târgoviște este un mare iubitor al sportului rege pe care l-a practicat în tinerețe, fiind coleg de generație, printre alții cu Laurențiu Reghencampf.

Cunoaște fenomenul, componenții Chindiei, are date statistice și cunosștiințe despre antrenori și oficiali. Urmează să se documenteze asupra părții financiare: prime, salarii, bonusuri, dar și de activitatea de copii și juniori. Este profesor la Liceul Petru Cercel, consilierul primarului și a îmbătrânit pe terenurile de fotbal.

Baicu urmează să-și facă o relație bună cu tot staff-ul tehnic și administrativ de la echipa din vechea Cetate de Scaun, cu suporterii, cu ceilalți membrii din AGA (Adunarea Generală a Asociaților), dar și cu reperzentanții mass-media locală și națională.

Personal, consider că este o alegere inspirată la propunerea unui om de sport, Ciprian Prisăcaru. Să sperăm că echipa din Curtea Domnească se va revigora, iar relațiile cu asociații vor fi foarte bune. Se vor realiza performanțe cu jucători locali pe cheltuieli mici. S-a terminat cu acei jucători care obișnuiau să ceară mult si să dea puțin.

Alexandru Istrate

Adaugă un Comentariu

*