Connect with us

Dâmboviţa

DÂMBOVIŢA: Parohia Domniţa Bălaşa începe reconstrucţia casei unei familii năpăstuite

Parohia Domniţa Bălaşa, comuna Odobeşti, a încheiat, în acest week-end, colecta de bani şi materiale de construcţie iniţiată de preotul paroh Victor Stanciu, în sprijinul familiei Petrică Stoica din localitate, a cărei casă a ars în ziua de 22 ianaurie. Urmare donaţiilor făcute de credincioşi şi implicării financiare a Arhiepiscopiei Târgoviştei, în scurt timp vor demara lucrările de refacere a locuinţei.

Publicat

pe

Parohia Domniţa Bălaşa, comuna Odobeşti, a încheiat, în acest week-end, colecta de bani şi materiale de construcţie iniţiată de preotul paroh Victor Stanciu, în sprijinul familiei Petrică Stoica din localitate, a cărei casă a ars în ziua de 22 ianaurie.

Urmare donaţiilor făcute de credincioşi şi implicării financiare a Arhiepiscopiei Târgoviştei, în scurt timp vor demara lucrările de refacere a locuinţei. Până acum, s-au strâns mai multe materiale de construcţie şi suma de 9.140 de lei. Lipsesc în acest moment agregatele minerale. Este nevoie, aşadar, în continuare de implicare şi solidaritate. Fiecare dintre noi putem da o mână de ajutor!

Nu este prima dată când Parohia Domniţa Bălaşa, din cadrul Protoieriei Titu, acţionează în sprijinul celor cu care soarta nu a fost tocmai blândă, iar noi nu putem decât să ne înclinăm în faţa acestor oameni inimoşi, care îşi manifestă necondiţionat iubirea de semeni. Haideţi să le urmăm exemplu! Un gest ce pare mic poate schimba destine!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Proiect „Achiziție de echipamente de protecție medicală pentru unitățile de învățământ preuniversitar din comuna Cornești, județul Dâmbovița”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

CAS Dâmbovița, sesiune de contractare servicii medicale în ambulatoriu

Publicat

pe

de

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa organizează, în luna decembrie 2022, sesiune de contractare pentru încheierea de contracte cu furnizorii de servicii medicale din asistența medicală ambulatorie de specialitate pentru specialități clinice.

Sesiunea de contractare se va desfășura conform următorului calendar de contractare:

„Documentele necesare încheierii contractelor / actelor adiționale se transmit în format electronic asumate fiecare în parte prin semnătură electronică extinsă / calificată a reprezentantului legal al furnizorului. Reprezentantul legal al furnizorului răspunde de realitatea și exactitatea documentelor necesare încheierii contractelor.

Lista documentelor necesare contractării pentru fiecare tip de asistență medicală poate fi consultată accesând pagina web a CAS Dâmbovița, www.casdb.ro în sectiunea FURNIZORI – CONTRACTARE 2021”, se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats