Connect with us

ECONOMIE

Uniunea Europeană mută în mediul on-line deschiderea și gestionarea unei afaceri

Publicat

pe

Companiile vor avea posibilitatea de a fuziona sau de a se diviza, precum și de a se deplasa, mai ușor în cadrul pieței unice datorită noilor norme propuse de Comisia Europeană în data de 25 aprilie 2018. Acestea vor asigura, de asemenea, o mai bună protecție a drepturilor angajaților, vor preveni abuzurile fiscale și vor stimula potențialul de creștere al companiilor europene prin digitalizarea procesului de deschidere și gestionare a unei afaceri – informează Centrul Europe Direct Târgovişte.

„De prea multe ori, companiile europene se află în imposibilitatea de a căuta oportunități de afaceri în străinătate.Îmi doresc să schimbăm această situație și să modernizăm normele privind dreptul societăților comerciale. În primul rând, îmi doresc ca firmele europene să dispună de mai multe soluții online, care să le permită să își diminueze costurile și să câștige timp. În al doilea rând, îmi doresc să le ofer antreprenorilor cinstiți posibilitatea de a-și alege locul în care să își desfășoare activitatea și modul în care își dezvoltă și își reorganizează afacerea”, a declarat Vera Jourová – comisarul pentru justiție, consumatori și egalitate de gen.

Propunerile se concentrează pe norme armonizate pentru:
– deplasarea, fuzionarea și divizarea societăților comerciale, însoțite de garanții solide împotriva abuzurilor, prin stabilirea unor proceduri comune aplicabile la nivelul UE;
– crearea societăților comerciale online, care vor permite companiilor să se înregistreze, să înființeze noi filiale sau să depună documente la Registrul Comerțului online; digitalizarea procesului de înființare a unei firme va contribui la creșterea eficacității și eficienței acestuia.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa, anunț important pentru femeile antreprenor

Publicat

pe

de

Joi – 18 august 2022, la ora 10:00, se va deschide apelul de finanțare „Femeia Antreprenor” pe platforma www.granturi.imm.gov.ro – ne informează Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

„Ne dorim să găsim soluții viabile pentru antreprenori și să îi sprijinim în implementarea proiectelor propuse! Consultanță inițială gratuită.
Alătură-te Comunității Femeilor de Afaceri din județul Dâmbovița, susținută de către Camera de Comerț Dâmbovița”, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Link ➡️ http://turism.gov.ro/web/2022/08/11/18-august-2022-ora-1000-deschiderea-apelului-femeia-antreprenor-2022/?fbclid=IwAR3p_fRgigxFCTidxjEKY0QwfSBEwCR832h9bGX0UJE5-nLgxeDTcJstWLc

Serviciul Proiecte, Relații Interne și Internaționale
Tel: 0245.210.318
E-mail: info@cciadb.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa, apel către firmele din județ

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița pregătește, în această perioadă, „Topul Firmelor din județul Dâmbovița”, eveniment care va avea loc în luna noiembrie 2022.

Clasamentul este organizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a utilizării capitalului angajat. Topul este construit pe baza unei metodologii clare, transparente și unitare la nivel național, implementată de Camerele de Comerț în toate județele țării – se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

„Rugăm toate companiile care nu au depus bilanțurile la Ministerul Finanțelor Publice să ne transmită e-mail pe adresa info@cciadb.ro, până la data 17.08.2022, pentru a vă contacta în vederea înregistrării situațiilor financiare în aplicația de realizarea a Topurilor de firme.

Considerăm că nicio companie nu trebuie să piardă șansa de a fi listată în Topul Firmelor, unicul clasament, atât județean, cât și national, de certificare a performanțelor antreprenoriale.

Ne puteți urmări: https://www.cciadb.ro/categorie/topul-firmelor/

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT