Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

DEPUTAT: Urmărim să avem o justiţie independentă, profesionistă!

Publicat

pe

Claudia Gilia, deputat PSD de Dâmboviţa, consideră că participarea celor 13.000 de dâmboviţeni la marele miting naţional organizat de PSD împotriva abuzurilor, împotriva statului paralel, în data de 9 iunie, a reprezentat un semn clar de implicare, de curaj. Au arătat că le pasă de ceea ce s-a întâmplat şi se mai întâmplă, din păcate, în societatea românească!

„Mitingul a fost un semnal clar pentru toate instituţiile statului că abuzurile trebuie să înceteze, că legea trebuie să fie egală pentru toţi, că trebuie să fie respectată atât în literea cât şi în spiritul ei. Legea nu se aplică după bunul plac al unora sau altora, în funcţie de interes, aşa cum procedează preşedintele Klaus Iohannis, care nu respectă deciziile Curţii Constituţionale sau le respectă doar atunci când îi convin”, a declarat Claudia Gilia.

Spune parlamentara că PSD a arătat la mitingul desfăşurat la Bucureşti, în Piaţa Victoriei, are susţinere puternică în rândul populaţiei şi că este interesat să protejeze cetăţenii României în faţa oricăror abuzuri.

„Fac parte din comisia comună a Camerei Deputaţilor şi a Senatului pentru sistematizarea, unificarea şi asigurarea stabilităţii legislative în domeniul justiţiei. Obiectivele pe care le urmărim în această comisie sunt de a avea o justiţie independentă, ne dorim o justiţie profesionistă, dar, cel mai important, spun eu, este ca drepturile şi libertăţile fundamentale ale oamenilor să se afle pe primul loc, să fie respectate. Abuzurile la care am asistat cu toţii, în ultimul timp, să fie stopate”, a precizat Claudia Gilia.

Deputata PSD critică opoziţia liberală, care, în lipsa unor proiecte, a unor soluţii viabile, atacă continuu guvernarea, măsurile implementate de aceasta, ba chiar a iniţiat o moţiune de cenzură bazată pe articole de presă, de opinie, fără cifre credibile, care, în opinia demnitarei social-democrate, va ţine legislativul, ţara, în conflicte şi discuţii sterile.

„Opoziţia nu înţelege că majoritatea populaţiei a ales programul de guvernare al PSD şi nu altul. Nu se va pomeni nicăieri de proiectele de finanţate de guvern prin PNDL 2, proiecte pentru susţinerea comunităţilor, proiecte care sunt în beneficiul cetăţenilor. Sunt proiecte de milioane de euro care vor veni pentru construcţia de drumuri, de şcoli, de dispensare, pentru reţele de apă şi de canalizare, pentru sprijinirea tinerilor în vederea unei calificări profesionale sau pentru găsirea unui loc de muncă”, a mai spus Claudia Gilia.

Parlamentara PSD îl critică pe preşedintele Klaus Iohannis, care se lăuda în campania electorală că va tace şi va face.

„În ultima vreme, vorbeşte şi nu face. În schimb, PSD se va concentra pe implementarea proiectelor de investiţii, nu va căuta scandal, va fi echilibrat şi va depune toate eforturile pentru a duce la îndeplinire ceea ce a promis oamenilor”.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

 1. moshu49

  iunie 18, 2018 at 9:37 pm

  minciuni peste minciuni la căpătîiul Mitzurei, Dumnezeu s-o ierte!, asta spune profa aici
  iar cînd îmi spui că „majoritatea populației” este reprezentată de cei 18% cu care s-a adjudecat puterea, atenționez că „majoritatea poporului” este alta
  aici nu mai e vorba de „drepturile omului”, ci de niște infractori parlamentari care ne-au „fericit” cu „justiția infractorilor” și un nou „stat de drept original”
  „Blestemul” lui Ernest Maftei să vă ajungă, gloabe! 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

CSM Târgoviște este noua campioană a României la volei feminin

Publicat

pe

de

CSM Târgoviște a învins, în această după-amiază, principala adversară în lupta pentru titlu, CSM Alba Blaj, și a devenit cea mai bună echipă de volei feminin a României.

A fost un meci pe care târgoviștencele l-au controlat într-un mod fabulos. CSM Târgoviște și-a învins temerile, și-a depășit complexele și a intrat în istoria sportului dâmbovițean.

Rezultat final: CSM Târgoviște- CSM Volei Alba Blaj 3-0 (25-15, 25-15; 25-19)

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Unanimitate de voturi la aprobarea bugetului CJ Dâmbovița

Publicat

pe

Şedinţa de astăzi a Consiliului Județean Dâmboviţa a fost una prolifică. Toate proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi au fost aprobate, chiar dacă au existat și abțineri la vot din partea aleșilor PNL și PRO România.

Interesant şi demn de superlativ al momentului este faptul că proiectul de buget pentru 2021 a fost aprobat, pentru prima dată în istoria ultimilor ani, cu unanimitate de voturi şi fără prea multe discuţii în contradictoriu între PNL, ca partid de opoziţie în CJ Dâmboviţa, şi PSD, ca partid majoritar şi conducător al unităţii administrativ-teritoriale.

Liberalii, prin portavocea Gabriel Grozavu, au mai avut intenţii de tachinare, prin ridicarea unor probleme aşa, de dragul opoziţiei, al dialogului, dar neconsisente şi nedocumentate suficient, ceva adunat de prin lanţul aminitirilor.

Un pic de tensiune a mai existat la începutul şedinţei la discuţiile privind alocarea de fonduri de către CJ pentru şoseaua de centură a municipiului, respectiv inelul 1.

După prezentarea făcută de primarul Cristian Daniel Stan, care a argumentat şi susţinut necesitatea finanţării, liberalii au avut plăcerea de a-l băga un pic în corzi pe edil şi să arunce asupra acestuia o serie de reproşuri care, fie vorba între noi, nu trebuie să le suporte Cristian Daniel Stan, fiindcă a preluat din mers un proiect pornit cu mulţi ani în urmă şi care s-a derulat în circumstanţe ciudate, multe cauze ale întârzierii şi cheltuielilor apărute ulterior fiind din vina constructorilor, care nu s-au achitat întocmai de obligaţii.

Liberalilor se pare că le-a plăcut că l-au prins pe edilul municipiului într-un loc unde ei sunt mai mulţi, fiindcă se ştie în Consiliul Local Târgovişte nu prea au cum să îi facă faţă.

Cristian Daniel Stan, pe bună dreptate, s-a aprins un pic. E bine că, până la urmă, lucrurile s-au terminat în linişte, preşedintele Corneliu Ştefan intervenind la un moment dat pentru a detensiona situţia. Proiectul a trecut cu votul liberalilor și fără cel al aleșilor PRO România, care s-au abținut.

A mai existat un schimb de replici sau ceva de genul „să punem beţişoare în roți”, la intervenţia mangerului Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, Claudiu Dumitrescu. După ce şi-a prezentat materialul şi necesitatea aprobării unor cheltuieli, a fost interpelat de consiliera liberală Cristina Sima, fostă colegă a managerului de la Spitalul Judeţean. Ei, cu puţin umor şi calm, s-a depăşit şi această situaţie!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT