Connect with us

Dâmboviţa

DEPUTAT: Urmărim să avem o justiţie independentă, profesionistă!

Publicat

pe

Claudia Gilia, deputat PSD de Dâmboviţa, consideră că participarea celor 13.000 de dâmboviţeni la marele miting naţional organizat de PSD împotriva abuzurilor, împotriva statului paralel, în data de 9 iunie, a reprezentat un semn clar de implicare, de curaj. Au arătat că le pasă de ceea ce s-a întâmplat şi se mai întâmplă, din păcate, în societatea românească!

„Mitingul a fost un semnal clar pentru toate instituţiile statului că abuzurile trebuie să înceteze, că legea trebuie să fie egală pentru toţi, că trebuie să fie respectată atât în literea cât şi în spiritul ei. Legea nu se aplică după bunul plac al unora sau altora, în funcţie de interes, aşa cum procedează preşedintele Klaus Iohannis, care nu respectă deciziile Curţii Constituţionale sau le respectă doar atunci când îi convin”, a declarat Claudia Gilia.

Spune parlamentara că PSD a arătat la mitingul desfăşurat la Bucureşti, în Piaţa Victoriei, are susţinere puternică în rândul populaţiei şi că este interesat să protejeze cetăţenii României în faţa oricăror abuzuri.

„Fac parte din comisia comună a Camerei Deputaţilor şi a Senatului pentru sistematizarea, unificarea şi asigurarea stabilităţii legislative în domeniul justiţiei. Obiectivele pe care le urmărim în această comisie sunt de a avea o justiţie independentă, ne dorim o justiţie profesionistă, dar, cel mai important, spun eu, este ca drepturile şi libertăţile fundamentale ale oamenilor să se afle pe primul loc, să fie respectate. Abuzurile la care am asistat cu toţii, în ultimul timp, să fie stopate”, a precizat Claudia Gilia.

Deputata PSD critică opoziţia liberală, care, în lipsa unor proiecte, a unor soluţii viabile, atacă continuu guvernarea, măsurile implementate de aceasta, ba chiar a iniţiat o moţiune de cenzură bazată pe articole de presă, de opinie, fără cifre credibile, care, în opinia demnitarei social-democrate, va ţine legislativul, ţara, în conflicte şi discuţii sterile.

„Opoziţia nu înţelege că majoritatea populaţiei a ales programul de guvernare al PSD şi nu altul. Nu se va pomeni nicăieri de proiectele de finanţate de guvern prin PNDL 2, proiecte pentru susţinerea comunităţilor, proiecte care sunt în beneficiul cetăţenilor. Sunt proiecte de milioane de euro care vor veni pentru construcţia de drumuri, de şcoli, de dispensare, pentru reţele de apă şi de canalizare, pentru sprijinirea tinerilor în vederea unei calificări profesionale sau pentru găsirea unui loc de muncă”, a mai spus Claudia Gilia.

Parlamentara PSD îl critică pe preşedintele Klaus Iohannis, care se lăuda în campania electorală că va tace şi va face.

„În ultima vreme, vorbeşte şi nu face. În schimb, PSD se va concentra pe implementarea proiectelor de investiţii, nu va căuta scandal, va fi echilibrat şi va depune toate eforturile pentru a duce la îndeplinire ceea ce a promis oamenilor”.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

 1. moshu49

  iunie 18, 2018 at 9:37 pm

  minciuni peste minciuni la căpătîiul Mitzurei, Dumnezeu s-o ierte!, asta spune profa aici
  iar cînd îmi spui că „majoritatea populației” este reprezentată de cei 18% cu care s-a adjudecat puterea, atenționez că „majoritatea poporului” este alta
  aici nu mai e vorba de „drepturile omului”, ci de niște infractori parlamentari care ne-au „fericit” cu „justiția infractorilor” și un nou „stat de drept original”
  „Blestemul” lui Ernest Maftei să vă ajungă, gloabe! 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Proiect pentru modernizarea transportului public și în zona limitrofă municipiului Târgoviște

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a depus, astăzi – 16 mai 2022, în parteneriat cu administrația publică locală a comunei Șotânga un proiect care vizează modernizarea transportului public în zona periurbană a municipiului care cuprinde, spune edilul Daniel Cristian Stan, 25 de localități.

În cadrul acestei prime etape, vor fi achiziționate 21 de autobuze electrice de capacitate mare și vor fi construite 21 de stații de încărcare lentă la autobază și 7 stații de încărcare rapidă pe traseu. De asemenea, se vor executa și mai multe lucrări conexe.

„Valoarea intervențiilor este de 13,788,828.98 euro, TVA inclus, din care 11,571,000.00 euro, fără TVA, reprezintă cheltuieli eligibile asigurate din Planul Național de Redresare și Reziliență, la care se adaugă TVA aferent cheltuielilor eligibile în valoare de 2,198,490.00, cheltuieli asigurate din bugetul de stat”, precizează primarul Daniel Cristian Stan.

Reamintim faptul că transportul public local din Târgoviște este în plin proces de modernizare, iar proiectul depus astăzi în vederea obținerii de fonduri europene nerambursabile răspunde solicitărilor venite de la cetățeni, care își doresc autovehicule moderne și ecologice și pe traseele din afara municipiului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița angajează cititor – încasator

Publicat

pe

de

Compania de Apa Targoviste – Dambovita S.A. organizeaza in data de 23.05.2022, ora 09:30, la sediul sau din Targoviste, Bld. I.C.Bratianu, nr. 50, concurs pentru ocuparea postului vacant de INCASATOR SI CITITOR CONTOARE APA (pe durata modificarii temporare a locului de munca a titularului de post) in cadrul SERVICIULUI GESTIUNE PERSOANE FIZICE- DEPARTAMENT COMERCIAL – 1 post

1. Criterii generale:
– cetatenie romana sau cetatenia altor state membre UE si domiciliul in Romania
– cunoaste limba romana, scris si vorbit
– are varsta minima reglementata de prevederile legale, Codul Muncii

2. Criterii specifice:
– Studii liceale /scoala profesionala
– Sa fie apt/a din punct de vedere medical pentru exercitarea profesiei (aceasta conditie se dovedeste cu certificat medical eliberat in conditiile legii

3. Descrierea postului:
– Citirea contoarelor de apa pentru persoanele fizice si agenti economici si distribuire facturi, in zona repartizata.
– Verificarea in teren a bransamentelor/racordurilor cat si a altor date contractuale privind serviciile facturate.
– Verificarea in teren a bransamentelor, contorizate sau necontorizate si a racordurilor de canalizare sau surse proprii
– Identificarea pierderilor din caminele de apometre si transmiterea acestora pentru rezolvare.
– Transmiterea notificarilor si debransarea/rebransarea clientilor rau platnici in zona repartizata.

4. In vederea inscrierii la concurs, candidatii vor depune la Biroul Resurse Umane al Companiei de Apa Targoviste-Dambovita S.A., Bld. I.C. Bratianu nr.50, telefon 0245614403, in perioada 17.05.2022-19.05.2022, interval orar 08.00-16.00, un dosar de inscriere cuprinzand urmatoarele documente:
– Dosar cu sina;
– Cerere de inscriere la concurs – se completeaza la depunerea dosarului;
– Declaratie privind acceptul protectiei datelor cu caracter personal-se completeaza la depunerea dosarului;
– Curriculum vitae;
– Copia actului de identitate;
– Copii diplome de studii/adeverinte privind nivelul studiilor finalizate
– Adeverinta care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare, eliberata de medicul de familie al candidatului cu cel mult 6 luni anterior datei desfasurarii concursului.

Copiile de pe actele prevazute se prezinta insotite de documentele originale, pentru a se certifica pentru conformitatea cu originalul de catre secretarul comisiei de concurs din cadrul Biroului Resurse Umane sau in copii legalizate.

Vor fi declarati admisi si vor participa la concurs numai candidatii ale caror dosare indeplinesc conditiile de mai sus si depun un dosar de inscriere care sa cuprinda documentele solicitate.
5. Proba scrisa de specialitate – 23.05.2022, ora 09:30.
– Pentru promovarea probei scrise, candidatul trebuie sa intruneasca minim 50 puncte, maxim 100 puncte
– Bibliografia pentru concurs este cea prezentata anexat.

6. Proba practica –23.05.2022, incepand cu ora 11:00.

Vor fi selectati pentru a participa la proba practica numai candidatii care vor obtine minim 50 de puncte la testul grila.Pentru promovarea probei practice, candidatul trebuie sa intruneasca minim 50 puncte, maxim 100 puncte pentru a fi declarat admis,

Relatii suplimentare pot fi obtinute luni-vineri intre orele 800 1600 la Biroul Resurse Umane al Companiei de Apa Targoviste Dambovita SA.

B I B L I O G R A F I E
concurs pentru ocuparea postului vacant de de INCASATOR SI CITITOR CONTOARE APA (pe durata modificarii temporare a locului de munca a titularului de post) in cadrul SERVICIULUI GESTIUNE PERSOANE FIZICE- DEPARTAMENT COMERCIAL – 1 post

1. Legea nr.241/2006 a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare, republicata, actualizata;

2. Ordinul nr.90 din 20 martie 2007 pentru aprobarea contractului cadru de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apa si de canalizare

3. Ordinul nr.29/N din 23 decembrie 1993 pentru aprobarea Normativului cadru privind contorizarea apei la populatie, institutii publice si agenti economici

4. Ordin nr.88 din 20 martie 2007 pentru aprobarea Regulamentului cadru al seviciului de alimentare cu apa si de canalizare

5. Legea nr.319/2006 a securitatii si sanatatii in munca, cu modificarile si completarile ulterioare
– Capitolul II – Domeniu de aplicare
– Capitolul IV – Obligatiile lucratorilor

6. Legea nr. 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor,
Cap. II: Obligatii privind apararea impotriva incendiilor
SECTIUNEA 6: Obligatiile administratorului, conducatorului institutiei, utilizatorului si salariatului;

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT