Connect with us

VIDEO

Secretar de stat: Să punem Centenarul pe… tricoaiele noastre! VIDEO

Publicat

pe

Sursa foto: Captură YouTube / PressOne

Graba strică treaba! Într-o conferinţă de presă susţinută la Ministerul Tineretului şi Sportului, secretarul de stat Cosmin Butuza, emoţionat, grăbit, neatent, a pronunţat, în timp ce le vorbea ziariştilor, tricoaie în loc de tricouri, după cum se aude într-o întregistrare publicată de „PressOne”.

„Este anul Centenarului, avem 100 de ani de la Marea Unire și cred că trebuie să ne mândrim cu acest lucru, să arătăm și străinilor că suntem români, că ne mândrim cu Centenarul. Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre, pe afișele noastre, pe tot ceea ce înseamnă…”, a spus Cosmin Butuza.

VIDEO

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. moshu49

    august 3, 2018 at 4:25 am

    așa, fă-l ca la „NUFĂRUL”, „emoționat, grăbit, neatent”
    și nu uita, sugerează-i ca după ce a pus centenarul unde zice să-și lege tricoaiele de gît

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Aurelian Cotinescu, PNL: Am fost mințit în Consiliul Local Municipal Târgoviște ani la rând! VIDEO

Publicat

pe

Am fost mințit în Consiliul Local Municipal Târgoviște ani la rând, în legătură cu proiectul de la Stadionul „Eugen Popescu” – a declarat, astăzi – 24 februarie 2023, secretarul general al PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu, în cadrul unei conferințe de presă. A punctat alesul liberal că i s-a cerut votul pentru o minciună.

„Am plecat de la o sumă, am ajuns la altă sumă. Aveam un termen, nu l-am respectat niciodată. Unde ajungem, nu știm. Nu avem nicio perspectivă care este finalitatea. Mă simt păcălit”.

La rândul său, consilierul local municipal PNL Adrian Economu a venit cu câteva calcule în legătură cu proiectul pe care Primăria Târgoviște îl derulează la Stadionul „Eugen Popescu”. A arătat liberalul că, în cei trei ani care s-au scurs peste termenul de finalizare asumat, s-au pierdut bani frumoși, pe trei componente: creșterea costurilor de reabilitare, lipsa de încasări de la spectatori și chiria ce se plătește pentru ca echipa de fotbal să joace „acasă” în vecini.

„Totul a început în luna iulie 2019, atunci când, printr-o hotărâre a Consiliului Local, a apărut proiectul de renovare a stadionului într-un termen de 10 luni, cu un buget de 1,2 milioane de euro. La momentul acesta, s-a ajuns la un preț estimativ de 17 milioane de euro. Cine răspunde de toți banii ăștia cheltuiți în plus? Pentru că s-a ajuns la suma de 17 milioane de euro pentru că sunt întârzierile acestea foarte mari. S-a plecat de la 10 luni și s-a ajuns la aproape 4 ani”, a precizat Adrian Economu.

Cât privește fondurile pierdute întrucât stadionul nu a fost finalizat la timp, liberalul a ajuns la concluzia că se puteau încasa din vânzarea de bilete la meciuri circa 1,5 milioane de euro, plus 300.000 euro cât a costat chiria pentru terenul de la Ploiești, bani care puteau fi redistribuiți către grupurile de copii și juniori.

A mai spus liberalul Adrian Economu că nu înțelege de ce sunt restanțe la plata salariilor către fotbaliști, din moment ce în Consiliul Local s-au aprobat fondurile necesare.

Reamintim că, de fiecare dată când au apărut acuzații cu privire la proiectul derulat la Stadionul „Eugen Popescu”, primarul Daniel Cristian Stan a declarat că întârzierile au fost generate de situații neprevăzute și că municipalitatea este prima interesată ca investiția să fie finalizată. A mai punctat edilul că, între timp, nu mai este vorba despre o simplă reabilitare a arenei sportive, ci despre o reconstrucție în proporție de 90%.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Iubim Dâmbovița. Fii pozitiv! Colectează selectiv!

Publicat

pe

La data de 1 martie 2022, a demarat colectarea separată a deșeurilor menajere în toate localitățile județului Dâmbovița. În prima etapă, programul se derulează în mediul rural și în zona de case din urban, după care se va aplica și la blocuri.

Fiecare gospodărie va beneficia de o pubelă nouă pentru gunoiul nereciclabil (fracția umedă: resturi de mâncare, scutece de unică folosință, șervețele, mucuri de țigară etc.). De asemenea, în fiecare casă, se vor distribui lunar câte doi saci albaștri pentru hârtie și carton și doi saci galbeni pentru plastic și metal.

Sacii pentru deșeurile reciclabile sunt inscipționați potrivit destinației lor și vor fi ridicați de către operator de două ori pe lună, cu altă autospecială.

Ce colectăm în sacii albaștri?

  • Dosare și pungi din carton
  • Ambalaje din hârtie sau carton
  • Ziare, reviste, cărți, caiete
  • Cofrage de ouă

Ce colectăm în sacii galbeni?

  • Recipiente din plastic (PET-uri)
  • Ambalaje de la sucuri și lactate
  • Plastic rigid (ligheane, scaune, jucării)
  • Articole de menaj din plastic și metal
  • Conserve din metal, doze de aluminiu
  • Dopuri și capace metalice

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats