Conectați-vă cu noi

ACTUALITATE

Noul Renault Clio este prezentat la Salonul Auto de la Geneva

Publicat

pe

Grupul Renault prezintă, la Salonul Auto de la Geneva, Noul Clio – a cincea generație a unui model de referință vândut deja în 15 milioane de exemplare. Mai modern, mai atletic, Noul Clio se bazează pe ADN-ul care i-a garantat succesul timp de aproape 30 de ani. În România, va fi lansat în a doua parte a anului.

Noul Renault Clio valorifică fiecare dintre punctele forte ale celor patru generații anterioare pentru a deschide un nou capitol al evoluției sale:
• De la primul Clio a preluat toate elementele care îl transformă într-un model iconic. Așa cum s-a întâmplat cu prima generație, Noul Clio împrumută tehnologii care apar pe vehicule de segment mai înalt, cum ar fi Megane sau Espace.
• De la Clio II păstrează standardele foarte înalte de confort și spațiu.
• Așa cum a reușit Clio III, acesta îmbunătățește calitatea percepută.
• De la Clio IV noul model moștenește un design puternic, care a inspirat întreaga gamă Renault

Conceput în conformitate cu principiul „Evoluție și revoluție”, Noul Clio se reinventează: design-ul exterior evoluează spre o siluetă mai matură, în timp ce design-ul interior este complet regândit. Noul model câștigă în vitalitate și modernitate, rămânând ușor de recunoscut, în ciuda faptului că este complet revizuit. La interior, revoluția este ușor de remarcat. Habitaclul complet reproiectat este inspirat de segmentele superioare, atât în ceea ce privește calitatea percepută, cât și tehnologia disponibilă.

Fişă tehnică

Lungime 4050 mm
Lățime 1798 mm
Înălțime 1440 mm
Ampatament 2583 mm
Greutate minimă 1042 kg
Volum portbagaj 391 l

Jante :
15’’ (185/65 R15 88H)
16’’ (195/55 R16 87H)
17’’ (205/45 R17 88H)

Motorizări
SCe 65 sau 75 / BVM5
TCe 100 / BVM5 ou X-TRONIC
TCe 130 / EDC7
Blue dCi 85 sau 115 / BVM6
E-TECH hybrid

ACTUALITATE

Polițiștii din Pitești, acuzați că au omorât un bărbat când îl imobilizau. VIDEO

Publicat

pe

Un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a intrat în stop cardio-respirator și a murit la puțin timp după ce a fost imobilizat de polițiștii din Pitești.

Potrivit unor martori, acesta a refuzat să iasă dintr-un local în bucătăria căruia izbucnise un incendiu, astfel că oamenii legii l-au luat pe sus și l-au scos afară.

Apoi, bărbatul se tot apropia de zona de intervenție, moment în care polițiștii l-au pus la pământ, ba chiar s-au urcat peste el.

VIDEO – Momentul încătușării

Citește în continuare

ACTUALITATE

Prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate, rapelul în România?

Publicat

pe

Românii care au primit prima doză de vaccin anti-COVID în străinătate pot efectua rapelul în țară – a decis Comitetul Național de Coordonare. Aceeași regulă se aplică și cetățenilor străini cu drept de ședere în România.

În acest sens, persoanele în cauză trebuie să contacteze reprezentanții centrului de vaccinare ales, de preferat cu cel puțin 72 de ore înainte de data la care ar trebui să li se administreze rapelul.

Apoi, trebuie să se prezinte la vaccinarea cu a doua doză având asupra lor actul de identitate care să ateste legalitatea șederii în România și să facă dovada efectuării primei doze de vaccin, prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

După administrarea vaccinului, datele sunt introduse în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), iar pe adeverința de vaccinare se vor completa olograf informațiile privind imunizarea, inclusiv documentele doveditoare.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT