Connect with us

POLITIC

Victor Ponta: 2015-2019, ani în care s-au ars grânele şi s-au otrăvit fântânile!

Publicat

pe

Sursa foto: www.rador.ro

Victor Ponta, preşedintele PRO România, a făcut, pe pagina sa de Facebook, o scurtă cronologie a etapelor politice şi economice prin care a trecut România din 2009 încoace.

În opinia fostului premier al ţării, din 2015 şi până în prezent, se dă o luptă pentru controlul celor care fac dosare şi nu se mai face nimic altceva.

„2009-2012 am avut Epoca marii crize economice şi sociale. 2012-2015 Epoca ieşirii din criză, a revenirii economice şi sociale, a proiectelor de dezvoltare, a stabilităţii şi predictibilităţii fiscal-bugetare.

2015-2019 avem Epoca dosarelor şi a luptei pentru controlul celor care fac dosare – o luptă în care «s-au ars grânele şi s-au otrăvit fântânile», distrugându-se tot ceea ce am construit în anii precedenţi.

Din 2020, ce credeţi că urmează? Ne întoarcem la 1? Sau altceva? Aştept opiniile dumneavoastră! Rog postacii lui odrin şi ceilalţi rezistenţi să facă o pauză. Vorbim de lucruri serioase”, a scris liderul PRO România – Victor Ponta.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Radu Popa, deputat: Trebuie găsite soluții de compensare a energiei și pentru marile companii

Publicat

pe

Deputatul PSD Radu Popa așteaptă ca ultima Ordonanță a Guvernului pe Energie să ajungă în Parlamentul României, pentru a interveni cu amendamente. A remarcat social-democratul că din actul normativ lipsește compensarea prețului la energie pentru marile companii din țară, în cadrul cărora își desfășoară activitatea mii de oameni și care riscă să fie închise din cauza costurilor mari cu energia sau produsele fabricate nu vor mai fi atractive din punct de vedere economic.

„Vreau să trag un semnal de alarmă. Cea mai gravă problemă din Ordonanță este exceptarea companiilor mari de producție de la prețul compensat. De ce? Pentru că acolo sunt locurile de muncă. Sunt lăsați de capul lor, cumpără din piața liberă. Cât e prețul, cu atât cumpără! Trebuie să gândim un mecanism în care companiile producătoare, câte mai sunt, oțelăriile, combinatele, că nu mai sunt multe… Trebuie să stabilim niște plafoane, limite, reglementări, să fie predictibile și să nu omoare economia. Am să depun un amendament atunci când OUG ajunge la Camera Deputaților, în care am să explic riscurile și efectele acestei măsuri a ministrului Energiei”, a precizat deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Virgil Guran nu este interesat să candideze pentru șefia CJ Dâmbovița

Publicat

pe

Pe anumite canale a circulat informația că senatorul Virgil Guran, liderul PNL Dâmbovița, ar candida la alegerile locale din 2024 pentru funcția de președinte Consiliului Județean. Guran a precizat că nu are de gând să se arunce într-o astfel de bătălie. A spus că își face bine treaba, pentru partid și pentru județ, acolo, la București.

„O să căutăm variante în județ. Oameni care să obțină un rezultat bun”, a spus Guran.

Senatorul a mai mărturisit că, din punctul său de vedere, un președinte de Consiliu Județean nu are mai multă putere decât un parlamentar. Poate să fie tare în județ, dar „acolo, la București, le rezolvi mult mai repede dacă ești tot timpul lângă Guvern, lângă miniștri, dacă ai o anumită deschidere. Dacă mai ai și o funcție în Parlament, ajuți mai mult județul”, a mai adăugat liderul PNL Dâmbovița – Virgil Guran.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT