Connect with us

REPORTAJ

Otrava din roşii! Un reportaj cu camera ascunsă

Publicat

pe

Foto: captură România TV

Este interzisă în Uniunea Europeană, dar se poate cumpăra „la negru” din fitofarmacie! Vorbim de substanţa cu care legumicultorii români îşi otrăvesc cu bună ştiinţă consumatorii, folosind-o pentru a coace forţat roşiile. Ethrel-ul este adus de contrabandiști din Bulgaria.

Un material România Tv, filmat cu o cameră ascunsă, dezvăluie practicile folosite. Dialogurile dintre reporter şi cei implicaţi sunt de-a dreptul halucinante.

Potrivit fitness-nutritie.ro, aceste roșii, din cauza substanțelor conținute, îngrașă, favorizează apariția cancerului (cresc riscul de cancer de sân la femei și cancer testicular sau de prostată la bărbați), cresc riscul bolilor hipertensive, a diabetului și a bolilor cardiovasculare. În plus, au efect perturbator hormonal: la băieți scade fertilitatea, iar la fete provoacă apariția precoce a pubertății.

VIDEO

ACTUALITATE

Pensiunea Lin Cota 1000, un loc potrivit pentru odihnă și relaxare

Publicat

pe

La granița montană a două guri de rai – Dâmboviţa și Prahova, undeva sus, prinsă ca un giuvaier într-o mare de pădure de deasupra căreia ies, împingând cerul, vârfurile colțuroase ale Bucegilor, se află Pensiunea „Lin Cota 1000”. O oază de confort și relaxare în mijlocul unui ocean de liniște colorat acum tomnatic.

Atmosferă de rustic și tradițional, combinată cu modernul și cu arome fine ale artei plastice. Interiorul cabanei îți fură imediat privirile. Ochii îți joacă fascinați, ca într-un muzeu unde, în fiecare colț, întâlnești un element care să te emoționeze vizual. Îți revii din starea de uimire și realizezi, cu plăcere, că te afli într-un loc dedicat odihnei și relaxării. Un spațiu conceput pentru iubitorii de natură, de liniște, de confort și de creație artistică.


Pe lângă toate acestea, Pensiunea „Lin Cota 1000” îi așteaptă pe toți cei care îi trec pragul cu specialități culinare tradiționale, dar și cu preparate sofisticate care să corespundă tuturor gusturilor. De asemenea, camerele sunt spațioase, mobilate modern și dispun, pe lângă finețea unor originale lucrări de artă ce decorează încăperile, de cablu TV și internet.

Hotelul are pregătite în permanență pentru oaspeți restaurantul, sala de conferințe și un spațiu pentru petrecerea timpului liber unde se pot desfășura activități creative sau sportive, respectiv tenis de masă, șah etc. Totodată, dispune și de un minibazin cu hidromasaj.

Pensiunea „Lin Cota 1000” este deschisă, 24 de ore din 24, turiștilor, grupurilor organizate, diferitelor entități care vor să organizeze întâlniri, conferințe, simpozioane sau chiar tabere de creație. Relații și rezervări puteți obține la numerele de telefon: 0373 550 045 sau 0737 036 393.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Mașina de spălat care produce energie electrică, noua invenție a lui Liviu Minescu!

Publicat

pe

Liviu Minescu, de la Picior de Munte, este o vedetă la scară națională. Am fi răutăcioși dacă nu am recunoaște acest lucru. Dâmbovițeanul nostru, luat peste picior de unii superficiali și necunoscători, este un inventator. Un om care, nu prin studii la Oxford sau la NASA, a pigulit, meșterit, gândit, tot soiul de aparate care mai de care mai curioase, utile sau neutile, dar interesante și importante pentru abnegația de care dă dovadă un inventator, care, din păcate, nu prea a fost băgat în seamă de cei care ar fi putut apela la ingeniozitatea sa.

Așa este la noi, la românii. Pe primul loc al băgatului în seamă sunt neaveniții, cei al căror rost al parazitării excesive este interesul și afilierea la un anumit grup. Minescu nu s-a dat bătut. În nebunia sa de a face cât mai multe, de a-și promova invențiile, a mers la posturile TV, s-a scris despre el în ziare. În cele din urmă, a devenit un gen de colaborator al unor televiziuni tocmai datorită ușurinței și vitezei în care descompune și creează lucruri.

 

Cea mai nouă invenție a lui Liviu Minescu este mașina de spălat care produce energie electrică. 220 volți! Și nu numai atât!

„Mașina produce apă caldă pentru spălat și apă caldă pentru instalația de încălzire cu calorifere”, ne-a spus Liviu Minescu.

De ultima sa invenție au auzit o grămadă de specialiști. Unii curioși, necrezând minunea, s-au repezit până la Picior de Munte pentru a vedea utilajul.

„Au venit mai mulți specialiști printre care și de la Cluj. Au văzut-o, s-au făcut probe. Mi s-a propus să o vând, dar nu pot. Mașina de spălat care produce 220 de volți este în probe și nu am cum să o dau. Intenționez să o brevetez la OSIM”, a mai adăugat inventatorul dâmbovițean.

Ne-a mai precizat Minescu că principiul de funcționare, pe care încă nu îl dezvăluie, se poate folosi la autoturismele electrice.

„Nu mai ai nevoie de curent pentru acționarea motorului. Și-l produc ele singure”, a adăugat extravagantul inventator.

Și, când te gândești că această invenție, care ar putea să îi aducă la ușă pe reprezentanții de la Tesla, a pornit de la o mașină de spălat pe care a primit-o defectă!

Liviu Minescu i-a găsit invenției sale și întrebuințări. La școli, dispecerate de pompieri, spitale și alte tipuri de instituții publice.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT