Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgovişte trece la înlăturarea cablurilor şi aplicarea de amenzi!

Publicat

pe

În luna octombrie 2019, expiră termenul până la care deţinătorii de reţele de comunicaţii electronice (furnizori sau operatori) trebuie să depună la Primăria Târgovişte, conform unui Regulament aprobat în luna martie, o situaţie-inventar a cablurilor întinse prin oraş, inclusiv un plan al traseelor şi marcaje pentru identificarea în teren teren, şi să solicite încheierea contractului de acces pe proprietatea publică sau privată a municipiului. De asemenea, au obligaţia să desfiinţeze toate reţelele pe care nu le mai folosesc.

Astăzi, în şedinţa Consiliului Local, primarul Daniel Cristian Stan a cerut responsabililor de la Direcţia de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat, cu ocazia aprobării noilor tarife de acces, să aplice întocmai Regulamentul în vigoare. Asta înseamnă înlăturarea tuturor cablurilor neetichetate, adică pentru care nu s-a transmis o situaţie-inventar şi nu s-a încheiat contract cu administraţia publică locală, pe cheltuiala deţinătorilor. Totodată, se vor aplica sancţiuni contravenţionale.

„Nu intenţionăm să lipsim beneficiarii de servicii importante, însă operatorii trebuie să respecta cadrul legal. Ideal ar fi să conştientizeze obligaţiile pe care le au şi să-şi înlăture de bunăvoie reţelele pe care nu le mai utilizează.

Acum, nimeni nu plăteşte şi există şi foarte, foarte multe reţele abandonate, care prezintă pericol pentru cetăţeni şi sunt şi inestetice. Sunt interzise, spre exemplu, acele colace de sârmă acorate pe stâlpi. Este un regulament important, iar efectele vor fi vizibile”, a punctat Daniel Cristian Stan – primarul municipiului Târgovişte.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Lucrări în grafic la Școala Gimnazială Specială Târgoviște

Publicat

pe

În această perioadă, se lucrează intens la reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Speciale din municipiul Târgoviște, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Dâmbovița, prin Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului.

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, împreună cu vicepreședintele Luciana Cristea și administratorul public Cristian Avanu, au vizitat astăzi, 29 noiembrie 2022, șantierul școlii speciale din Micro 5. Șeful administrației județene a fost mulțumit de stadiul lucrărilor, remarcând faptul că, în doar câteva luni, imaginea de nou este puternic vizibilă.

Investiția se ridică la aproximativ 8.000.000 de lei, din care 6.000.000 de lei – fonduri europene nerambursabile, iar 2.000.000 de lei sunt asigurate de Consiliului Județean Dâmbovița.

Ne-a precizat președintele CJD că, pe tot parcursul iernii, se va lucra la amenajările interioare. La final, copiii care primesc aici o educație specială vor beneficia de 29 de săli de clasă, 13 cabinete moderne, 4 ateliere, respectiv: tâmplărie, mecanic, croitorie și unul pentru desprinderea activităților gospodărești. Instituția de învățământ special va mai avea în structură trei spații pentru activități specifice: sală multisenzorială, metodică și pentru kinetoterapie. Vor mai avea elevii la dispoziție două laboratoare, de informatică și multimedia, și o bibliotecă. Termenul de finalizare al lucrărilor este 31 decembrie 2023.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște a pregătit un spectacol-surpriză fără precedent în deschiderea Târgului de Crăciun. VIDEO

Publicat

pe

La Târgoviște, Târgul de Crăciun va fi deschis anul acesta, luni – 5 decembrie, la ora 18:00, odată cu aprinderea iluminatului festiv. Astăzi – 29 noiembrie, primarul Daniel Cristian Stan a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că administrația locală a pregătit pentru acest moment un spectacol-surpriză fără precedent în oraș.

Târgul va fi localizat în Piața Tricolorului, Piața Mihai Viteazul și Parcul Mitropoliei, unde vor exista standuri cu produse specifice sărbătorilor de iarnă și concerte de colinde. De asemenea, a mai spus edilul, au fost pregătite foarte multe activități pentru copii, începând cu parada lui Moș Crăciun, în data de 16 decembrie.

VIDEO

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats