Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgovişte trece la înlăturarea cablurilor şi aplicarea de amenzi!

Publicat

pe

În luna octombrie 2019, expiră termenul până la care deţinătorii de reţele de comunicaţii electronice (furnizori sau operatori) trebuie să depună la Primăria Târgovişte, conform unui Regulament aprobat în luna martie, o situaţie-inventar a cablurilor întinse prin oraş, inclusiv un plan al traseelor şi marcaje pentru identificarea în teren teren, şi să solicite încheierea contractului de acces pe proprietatea publică sau privată a municipiului. De asemenea, au obligaţia să desfiinţeze toate reţelele pe care nu le mai folosesc.

Astăzi, în şedinţa Consiliului Local, primarul Daniel Cristian Stan a cerut responsabililor de la Direcţia de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat, cu ocazia aprobării noilor tarife de acces, să aplice întocmai Regulamentul în vigoare. Asta înseamnă înlăturarea tuturor cablurilor neetichetate, adică pentru care nu s-a transmis o situaţie-inventar şi nu s-a încheiat contract cu administraţia publică locală, pe cheltuiala deţinătorilor. Totodată, se vor aplica sancţiuni contravenţionale.

„Nu intenţionăm să lipsim beneficiarii de servicii importante, însă operatorii trebuie să respecta cadrul legal. Ideal ar fi să conştientizeze obligaţiile pe care le au şi să-şi înlăture de bunăvoie reţelele pe care nu le mai utilizează.

Acum, nimeni nu plăteşte şi există şi foarte, foarte multe reţele abandonate, care prezintă pericol pentru cetăţeni şi sunt şi inestetice. Sunt interzise, spre exemplu, acele colace de sârmă acorate pe stâlpi. Este un regulament important, iar efectele vor fi vizibile”, a punctat Daniel Cristian Stan – primarul municipiului Târgovişte.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Noul parc din orașul Titu a prins contur. Punctul forte: amfiteatrul

Publicat

pe

În această perioadă, se derulează în orașul Titu, din județul Dâmbovița, ample lucrări de extindere a spațiilor verzi, mai precis un parc. Proiectul, în valoare de peste 7,8 milioane de lei, este implementat cu fonduri nerambursabile, europene și guvernamentale.

Investiția vizează o suprafață de 30.235 mp și cuprinde: gradene, gazon, arbori și arbuști, flori, pergole, plante agățătoare, garduri vii, mobilier urban, alei, sisteme de iluminat public, parcare și instalații de irigare.

Principala atracție a parcului va fi amfiteatrul a cărui scenă este proiectată pentru a găzdui spectacole și diverse activități formale și informale pe timp de vară, iar în timpul iernii va fi transformată în patinoar în aer liber.

De asemenea, va fi construită o fântână arteziană cu jeturi care tâșnesc direct din pavaj și vor fi montate jardiniere cu locuri de ședere ce vor fi plantate cu exemplare de arbore de mătase, ale cărui flori alb-rozalii vor asigura un decor de lungă durată pe timpul verii.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Sursa foto: Gazeta de Titu

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești în data de 18 august 2022

Publicat

pe

de

Se convoacă, în ședință ordinară, Consiliul Local Voinești, pe data de 18.08.2022, ora 16:00, la sediul acestuia, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordurilor de colaborare încheiate între A.J.V.P.S. Dâmbovița – gestionar Fond Cinegetic și Consiliul Local Voinești, cu privire la fondul cinegetic aflat pe proprietatea UAT Voinești;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea suspendării activității școlare, pentru anul 2022 – 2023, în unitățile de învățământ: Școala Gimnazială Gemenea Brătulești, str. Principală nr. 356, Școala Primară Izvoarele, Școala Gimnazială Suduleni;
3. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de evaluare întocmit de expert evaluator ec. Balan Cristina Iuliana, pentru proprietățile imobiliare teren aferent Bloc 1 și teren situat între Blocul 1 și blocul 2 domeniu privat al UAT Voinești;
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării unor imobile – cota parte teren aferent Bloc 1 și teren situat între Blocul 1 și blocul 2 domeniu privat al UAT Voinești;
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație specială de salubrizare pentru solicitările depuse la Primăria Voinești, conform anexei emise de ADI Management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița cu nr. 15690 / 26.07.2022, pentru luna august 2022;
6. Diverse

PRIMAR,
SANDU GABRIEL

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT