Connect with us

INFO UTIL

Plăteşti cu cardul pe internet? Ţine cont de sfaturile poliţiştilor pentru cumpărături sigure!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: https://cdn.zmescience.com)

În această perioadă a anului, românii cumpără destul de mult pe internet, având în vedere multitudinea de promoţii sub egida „Black Friday”. În acest context, poliţiştii vă recomandă să ţineţi cont de următoarele aspecte, atunci când folosiţi cardul pe internet:

– Verificați întotdeauna dacă transferul informațiilor se face prin protocol securizat;

– Este mai sigur să folosiți un card de debit dedicat tranzacțiilor on-line, pe care să îl folosiți numai pentru astfel de operațiuni și pe care să îl încărcați numai cu suma necesară achiziției bunului dorit;

– Atenție, nu furnizați codul numeric personal, seria și numărul de la cartea de identitate, pașaport sau permis de conducere, întrucât aceste informații nu sunt necesare pentru o tranzacție online;

– Verificați, înainte de încheierea contractului/tranzacției, dacă pe site operatorul economic oferă informații cu privire la: datele sale de identificare, caracteristicile esențiale ale produsului, prețul cu toate taxele incluse, cheltuielile de livrare, modalități de plată și de livrare, perioada de valabilitate a ofertei sau prețului;

– Refuzați tranzacția dacă vi se cere codul PIN;

– Nu vă feriți să contactați comerciantul prin telefon pentru a cere informații suplimentare asupra produsului;

– Este important să tipăriți la imprimantă factura, mesajele de confirmare a livrării, precum și clauzele și condițiile ce apar pe site la momentul cumpărării, pentru situația în care ar exista vreo problemă cu produsul sau serviciul cerut;

-Nu plătiți în avans bunurile comandate pe internet, de la persoane necunoscute.

Sursa: IPJ Ialomiţa

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Info util. Camera de Comerț Dâmboviţa asigură îndrumare de specialitate antreprenorilor

Publicat

pe

De

Ești antreprenor și ai nevoie de îndrumare de specialitate? Sau vrei să pășești acum pe acest drum? Experții din cadrul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița – Serviciul Consultanță, Juridic și Arbitraj Comercial te ajută!

✓ tehnoredactare decizie/ hotărâre adunare generală a asociaţilor;
✓ tehnoredactare act constitutiv actualizat;
✓ pregătirea documentaţiei pentru înregistrarea dosarului;
✓ depunerea documentaţiei şi obținerea certificatelor constatatoare de autorizare a activităţii, a certificatului de înregistrare mențiuni și a încheierii.

Persoane de contact:
– Diana Dumea, tel: 0723.952.391, e-mail: diana.dumea@cciadb.ro
– Agita Popa, tel: 0751.153.710, e-mail: agota.popa@cciadb.ro
– Iulia Marin, tel: 0751. 153. 701, e-mail: iulia.marin@cciadb.ro
– Albert Gagionea, tel: 0751.153.706, e-mail: albert.gagionea@cciadb.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Galerie perdea sau șine pentru draperiile și perdelele din casă?

Publicat

pe

De

Galeriile de perdea sunt elemente esențiale pentru casa fiecăruia, deoarece oferă foarte multe avantaje și caracteristici în ceea ce privește decorul și montarea perdelelor și a draperiilor la ferestrele casei. O galerie perdea este deseori preferată unei șine pentru că este mai facil pentru oricine să se folosească de funcțiile ei pentru a agăța textilele preferate atunci când acestea trebuie puse la loc sau reînnoite.

Beneficii irezistibile ale galeriilor de perdele – de ce să le alegi pentru casa ta?

Aparte de beneficiile estetice care sunt vizibile cu ochiul liber, aceste galerii prezintă și o serie de beneficii practice care sunt extrem de folositoare la apartament, la casă sau la garsonieră.

Când vorbim de avantaje, acestea sunt considerabile și hai să vezi cam ce ai extrage tu de aici pentru a-ți monta asemenea sisteme la ferestrele din locuință.

  • Materialele diversificate

Galeriile sunt confecționate din variate materiale care pot mulțumi orice gust și preferință. Lemnul, metalul și plasticul tare sunt doar câteva dintre acestea. Fiecare în parte deține o serie de avantaje și caracteristici care îți vor veni în ajutor în ceea ce privește alegerea ta finală.

  • Tipul de montaj

Și acest criteriu cântărește foarte mult privitor la selectarea celor mai rezistente și practice galerii pentru acasă la tine. Aceste sisteme pot fi prinse de perete sau de tavan, dar doar de tine depinde dacă le dorești montate într-un fel sau altul. În timp ce montajul direct pe tavan poate oferi iluzia de spațiu extins, montajul pe perete este mai des întâlnit. Nici o alegere nu este corectă sau incorectă. Fiecare își poate personaliza după achiziție acest proces.

  • Stilul galeriilor de perdele

În ceea ce privește stilul de galerie perdea, ai putea opta pentru stiluri simple, minimaliste, stiluri alambicate, încărcate. Totul ține de felul în care arată casa ta și de designul interior pe care l-ai ales în decorul locuinței. Iarăși, nici aici nu există bine sau rău, o variantă ideală sau nu. Totul rămâne la latitudinea fiecăruia.

Avantaje oferite de o galerie perdea montată la ferestrele încăperilor în care locuiești

Galerii elegante, de tip bară, de tip șină, din metal sau PVC – toate aceste variante există la Insula de perdele pentru alegeri inspirate. Dar tu ai nevoie să știi care sunt beneficiile acestor accesorii pentru casă pentru a face cele mai inspirate selecții și pentru a nu regreta mai apoi.

  • Poți folosi perdele și draperii cu inele, care se rulează mult mai ușor atunci când atârni textilele de decor la ferestre.
  • Sunt inedite pe post de ornamente pentru locuință, existând posibilitatea să fie alese în conformitate cu restul decorului din casă și cu celelalte elemente funcționale sau de mobilă din încăperi.
  • Dispun de prețuri bune, în funcție de grosimea țevii, de modelul capetelor și de consolele pe care le alegi, așadar vei găsi ceva și pentru bugetul tău.
  • Poți selecta dintre mai multe stiluri disponibile pe piață, pe site-ul www.insuladeperdele.ro, găsind modele diverse, elegante, minimaliste sau în stil clasic, care te vor ajuta să obții un efect inedit pentru ferestrele tale și, de altfel, pentru toată încăperea.
  • De asemenea, în funcție de dimensiunea ferestrelor unde vrei să agăți perdele și draperii, să zicem dormitor, living sau bucătărie, ai opțiunea de a găsi dimensiuni diverse sau personalizate pentru ce-ți trebuie ție.

La magazinul Insula de perdele vei găsi mereu tot felul de produse moderne, dar și clasice. În funcție de preferințele fiecăruia, există câte o categorie de șine, galerii, jaluzele, perdele, draperii, storuri, rolete și rulouri de care să te bucuri și cu care să-ți decorezi și personalizezi locuința.

Contact:
contact@insuladeperdele.ro
0759.800.400

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite