Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Partida Romilor Dâmboviţa, pregătită să intre în jocul democratic din 2020

Publicat

pe

La sediul Partidei Romilor PRO Europa Dâmbovița a avut loc, vineri – 17 ianuarie 2020, întâlnirea membrilor care fac parte din consiliul de conducere. Ședința a fost prezidată de liderul Tudorică Răducanu. Pe lângă problemele ce țin de activitatea de zi cu zi a asociatiei, de pregătirea pentru alegerile locale și parlamentare care se vor desfășura anul acesta, Tudorică Răducanu le-a făcut celor prezenți o informare cu privire la ceea ce s-a discutat și stabilit în cadrul Consiliului Director al Partidei Romilor PRO Europa, ale cărui lucrări s-au desfășurat în perioada 11-12 ianuarie la București.

„Intrăm într-un an greu din punct de vedere al evenimentelor politice. Vom avea alegeri locale și parlamentare. Momente deosebit de importante pentru care, noi, Partida Romilor, trebuie să fim pregătiți. Tocmai de aceea, principalul nostru deziderat în anul 2019, dar și în aceste prime luni ale lui 2020, a fost și este consolidarea organizațiilor locale. Trebuie sa arătăm că suntem o forță, că avem și noi un cuvânt important de spus. Partida Romilor PRO Europa, prin tot ceea ce face, contribuie la dezvoltarea și menținerea democrației în România. Avem în vedere nu numai binele oamenilor din comunitatea noastră, ci al tuturor cetățenilor români”, ne-a declarat Tudorică Răducanu.

ADMINISTRAŢIE

1 minut şi 50 de secunde! Atât a durat şedinţa de aprobare a bugetului oraşului Găeşti pentru 2020

Publicat

pe

Sursa foto: captură video Facebook

Şedinţa Consiliului Local Găeşti de miercuri – 19 februarie 2020, în care a fost aprobat bugetul oraşului pentru anul în curs, a durat 1 minut şi 50 de secunde! Toate încercările de dezbatere pe marginea proiectului de hotărâre au fost împiedicate de preşedintele de şedinţă, Ion Untărescu – viceprimar.

Această şedinţă-fulger, demnă de un loc fruntaş într-un top „Aşa nu”, a fost înregistrată video şi postată pe Facebook de consiliera PSD Georgeta Dincă. Locuitorii oraşului găeşti reclamă faptul că bugetul nu a fost supus nici dezbaterii publice.

„Aşa s-a doptat bugetului anului 2020 la Găeşti! Primarul a propus, consilierii PNL au votat, iar domnul Untărescu, președinte de ședință, recidivist în comportament abuziv, a împiedicat orice dezbatere a bugetului în Consiliul Local. Bugetul nu este al orașului, nici al găeştenilor, este doar al primarului și al consilierilor PNL, al căror scop îl deservește!”, a scris Georgeta Dincă pe pagina sa de Facebook.

VIDEO

Citește în continuare

ACTUALITATE

Primăria Târgovişte, punct de vedere cu privire la dosarul achiziţiilor fictive

Publicat

pe

de

Pentru a curma orice supoziții eronate, Primăria Municipiului Târgoviște aduce la cunoștința opiniei publice următoarele precizări:

Dosarul despre care se face referire în spațiul public este generat de o plângere formulată chiar de către Primăria Târgoviște, în anul 2017, în baza unui raport al Curții de Conturi. În cadrul plângerii, instituția noastră s-a și constituit parte civilă în vederea recuperării unui prejudiciu de 205.533 lei.

Singura măsură legală și normală era sesizarea Parchetului, demers pe care Primăria l-a inițiat imediat.

CITEŞTE ŞI: Trei persoane reţinute după percheziţiile efectuate la Primăria Târgovişte

Orice alte ipoteze răspândite în spațiul public, voit sau din ignoranță, pot induce în eroare opinia publică. Primăria Municipiului Târgoviște a procedat cu respectatea întocmai a procedurilor legale.

Îi asigurăm pe târgovișteni că această situație nu afectează în niciun fel activitatea administrației publice locale, iar zecile de investiții pe care le avem în derulare vor continua în același ritm susținut.

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT