Conectați-vă cu noi

Dâmboviţa

Partida Romilor Dâmboviţa, pregătită să intre în jocul democratic din 2020

Publicat

pe

La sediul Partidei Romilor PRO Europa Dâmbovița a avut loc, vineri – 17 ianuarie 2020, întâlnirea membrilor care fac parte din consiliul de conducere. Ședința a fost prezidată de liderul Tudorică Răducanu. Pe lângă problemele ce țin de activitatea de zi cu zi a asociatiei, de pregătirea pentru alegerile locale și parlamentare care se vor desfășura anul acesta, Tudorică Răducanu le-a făcut celor prezenți o informare cu privire la ceea ce s-a discutat și stabilit în cadrul Consiliului Director al Partidei Romilor PRO Europa, ale cărui lucrări s-au desfășurat în perioada 11-12 ianuarie la București.

„Intrăm într-un an greu din punct de vedere al evenimentelor politice. Vom avea alegeri locale și parlamentare. Momente deosebit de importante pentru care, noi, Partida Romilor, trebuie să fim pregătiți. Tocmai de aceea, principalul nostru deziderat în anul 2019, dar și în aceste prime luni ale lui 2020, a fost și este consolidarea organizațiilor locale. Trebuie sa arătăm că suntem o forță, că avem și noi un cuvânt important de spus. Partida Romilor PRO Europa, prin tot ceea ce face, contribuie la dezvoltarea și menținerea democrației în România. Avem în vedere nu numai binele oamenilor din comunitatea noastră, ci al tuturor cetățenilor români”, ne-a declarat Tudorică Răducanu.

ACTUALITATE

Doar 70 de dâmboviţeni au fost testaţi pentru COVID-19!

Publicat

pe

FOTO: Profimedia Images

În judeţul Dâmboviţa au fost testate pentru coronavirus doar 70 de persoane – reiese dintr-un răspuns al Direcţiei de Sănătate Publică la solicitarea formulată de liderul USR Târgovişte, Emilian Irimescu, în baza Legii 544/2001, privind liberul acces la informaţiile de interes public.

În documentul citat se mai precizează că DSP Dâmboviţa dispune de 525 de recoltoare şi că probele prelevate sunt trimise la Institul Matei Balş din Bucureşti, întrucât în judeţ nu există în momentul de faţă un aparat PCR Real Time pentru efectuarea acestor teste.

De asemenea, preşedintele USR Târgovişte a dorit să ştie şi de câte izolete dispun autorităţile din Dâmboviţa. Ei bine, pentru a afla răspunsul la această întrebare, Irimescu a fost îndrumat de cei de la DSP să se adreseze Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, deşi suntem convinşi că deţineau această informaţie, fiindcă, fără doar şi poate, s-au discutat aceste aspecte în cadrul şedinţelor CJSU.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Cartofi electorali în vremuri de coronavirus, la Bilciureşti, judeţul Dâmboviţa!

Publicat

pe

Pe unii, situația în care trăim zilele acestea pare că ia luat rău de tot de cap. Altfel, nu înțeleg acțiunile unora care cică fac bine poporului, dar ascund de fapt o mizerabilă campanie de imagine. Aşa a procedat candidatul PNL pentru postul de primar al comunei Bilciureşti, judeţul dâmboviţa.

În plină stare de urgență, cu Ordonanța Militară Nr. 3 în plină aplicare, s-a apucat să împartă consătenilor câte un sac de cartofi. Dintre barabule nu a lipsit, evident, o fotografie cu chipul său, sigla partidului și mesajul „stați acasă”, pe care și l-a aservit electoral. Preşedintele PSD dâmboviţa, Corneliu Ștefan, a reacționat imediat la acțiunea nesăbuită a liberalului din Bilciureşti.

„În timp ce reprezentanții PSD sunt implicați în lupta contra pandemiei, PNL Dâmbovița nu respectă nici măcar Ordonața militară nr. 3. Liberalii dâmbovițeni merg din casă în casă să cumpere voturi! Tot cei de la PNL nu au nimic în comun cu respectarea legii și fac campanie cu funcționarii publici. Vă asigurăm că aceste lucruri vor fi aduse la cunoștința tuturor dâmbovițenilor, pentru a se vedea care este adevărata față a PNL Dâmbovița”, a comentat deputatul Corneliu Ștefan.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT