Connect with us

ACTUALITATE

Atenţie! Modificări importante la nivelul AFIR, Centrul Regional Sud-Muntenia, din cauza COVID-19!

Publicat

pe

Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 3 Sud Muntenia a stabilit, în contextul epidemiei determ inate de infectarea cu noul coronavirus, ca experţii AFIR să efectueze vizitele în teren după cum urmează:
1. În cazul proiectelor pentru care beneficiarii au depus deja tranșe de plată, experții AFIR vor autoriza plata doar în urma verificării documentare a dosarului cererii de plată și vizita la locul investiției se va efectua la următoarea tranșă de plată;

2. Pentru proiectele pentru care beneficiarii au depus cererile de plată tranșa finală, experții AFIR vor efectua vizita la locul investiției. Dacă, în urma analizei efectuate la nivelul conducerii structurilor teritoriale ale AFIR, se consideră că zona în care este investiția este una cu risc ridicat, experții AFIR vor autoriza plata către beneficiari fără a mai efectua vizita la locul investiției – în acest caz, CRFIR/OJFIR va întocmi o notă pe care o va atașa dosarului proiectului și vizita la fața locului se va realiza de către serviciile tehnice, în perioada imediat următoare întreruperii restricțiilor cauzate de COVID-19.

„De asemenea, la nivelul CRFIR 3 SUD MUNTENIA se suspendă activitatea de lucru cu publicul la sediul central și la sediile oficiilor județene ale AFIR. Relațiile cu publicul se vor desfășura temporar doar în mediul on-line prin intermediul adresei de e-mail crfir3targoviste@afir.info sau prin intermediul telefonului 0345.860.238 (sau la numerele de telefon ale structurilor judetene ale AFIR), prin servicii de curierat la adresa Str. Calea Domnescă nr. 261 Târgovişte-Dâmboviţa (sau la adresele poștale ale structurilor teritoriale ale AFIR) și prin pagina oficială de Facebook a Agenției.

Datele de contact ale Oficiilor Județene și ale Centrelor Regionale ale AFIR sunt disponibile pe pagina web a AFIR, www.afir.info, la secțiunea Structuri Teritoriale. Audiențele acordate de către personalul de conducere al AFIR vor fi acordate exclusiv telefonic.

Ca o consecință, serviciul de registratură își suspendă temporar activitatea de relații cu publicul,
fiind la dispoziție prin preluarea solicitărilor telefonice și a documentelor transmise prin e-mail sau prin servicii de curierat. În cazurile excepționale, în care este necesară prezența fizică la sediile Agenției, accesul în clădire va fi supus unor reguli stricte de siguranță sanitară și doar pe baza semnării unei Declarații pe propria răspundere”, se arată într-un comunicat remis către mass-media.

ACTUALITATE

Primele probe la instalația de nocturnă de la stadionul „Eugen Popescu” Târgoviște

Publicat

pe

În această seară, 14 mai 2021, s-au efectuat primele probe la instalația de nocturnă a stadionului „Eugen Popescu” din Târgoviște, aflat într-un amplu program de reabilitare și modernizare. Chiar dacă, din cauza resurselor financiare insuficiente, lucrările s-au execut mai greu decât au anticipat edilii, la finalizarea proiectului, municipiul Târgoviște va avea un stadion de Liga 1.

„Nocturna este de o calitate foarte bună, peste standardul pe care-l avem în prima ligă din România în acest moment. Sunt 160 de corpuri de iluminat, 40 pe fiecare stâlp. Despre celelalte intervenții la stadion… Se lucrează la fosta tribună 1, de asemenea, și la tribuna metalică. Mai sunt câțiva stâlpi care nu sunt ridicați în acest moment. În planul de sus, va fi montată și copertina.

De asemenea, pe zona din față a stadionului, se lucrează la stâlpii de susținere, iar intenția noastră este ca, în această vară, să finalizăm tribuna veche care a rămas în picioare și să determinăm Federația Română de Fotbal să avem o omologare provizorie a stadionului, astfel încât echipa să poată să joace cât mai rapid aici.

Gazonul este gata, inclusiv cu instalația de degivrare, aspersie.  De asemenea, urmează să achiziționăm și câteva containere unde să aibă loc conferințelede presă s.a.m.d. Intenția noastră este să putem să găzduim meciuri cât mai rapid”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Citește în continuare

ACTUALITATE

6.000 de elevi din Târgoviște se încadrează să primească burse școlare

Publicat

pe

Dan Alexandru Tică, inspector școlar și consilier municipal PNL, a declarat astăzi că Guvernul Cîțu a alocat Primăriei Târgovişte 3.967 de mii de lei pentru plata burselor școlare.

A explicat alesul liberal că suma nu acoperă decât 40% din necesar, iar diferența ar fi trebuit să o acopere Primăria, potrivit Legii bugetului de stat.

„În bugetul Primăriei Târgovişte pentru 2021, a fost alocată doar această sumă de 3.967 de mii de lei primită din TVA, chiar dacă primăriile trebuie să aloce, conform legii, pe lângă această sumă, și sume din bugetele lor locale. La Târgoviște, nu s-a alocat niciun leu în plus”.

De reținut că, printr-o Hotărâre de Guvern din 2020, s-a stabilit un cuantum minim al burselor școlare de 100 lei lunar. Potrivit inspectorului școlar Dan Alexandru Tică, aproximativ 6.000 de elevi din Târgoviște se încadrează să primească burse, indiferent că vorbim de una din cele patru categorii stabilite prin lege, respectiv: burse de performanță, burse de merit, burse de studii și burse sociale.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT