Connect with us

ALEGERI

Claudiu Popescu va pune în slujba orașului Găești toată experiența acumulată la AFIR

Publicat

pe

Claudiu Cezar Popescu, director al Centrului Regional AFIR Sud Muntenia, este candidatul PSD pentru funcţia de primar la Găeşti. Popescu a mai lucrat în administraţia locală, cu câţiva ani în urmă, într-o perioadă dificilă pentru acest oraş. A fost viceprimar şi unul dintre cei care au contribuit masiv la dezvoltarea unor proiecte locale.

Politica, capacitatea sa de a conduce, de a dirija obiectiv şi cu profesionalism anumite organizaţii, l-a dus la vârf fiind numit director la AFIR. Acum, Claudiu Cezar Popescu şi-a propus să pună în practică, în administraţie, pentru comunitate, întreaga sa experienţă acumulată la AFIR.

Este clar că, pentru găeşteni, cu un astfel de om la conducerea orașului nu vor exista probleme în ceea ce înseamnă atragerea de fonduri europene, dezvoltarea unor proiecte de inters local şi comunicarea directă cu cetăţeanul, Claudiu Cezar Popescu fiind un adept al dialogului viu, simplu, necantonat în aroganţe.

Pe pagina sa de Facebook, directorul AFIR a făcut un scurt rezumat al realizărlor sale în fruntea acestei instituţii, din 2010 până în prezent. Un remember al excelenţei şi profesionalismului. Acum, Claudiu Cezar Popescu vrea să devină primarul găeştenilor şi să le demonstreze că oraşul se poate schimba în bine.

„În primii ani, am parcurs etapele profesionale în Oficiul Județean DB, iar de 3 ani sunt Director General Adjunct, responsabil de Centrul Regional 3 Sud Muntenia, având în coordonare 5 județe.

În tot acest timp, am facilitat și coordonat evaluarea, contractarea și implementarea a mii de proiecte finanțate din fonduri europene, cu aplicabilitate preponderent în zona rurală, dar și în cea urbană, atât în județul nostru, cât și în celelalte județe din CR3 Sud Muntenia.

Unitățile coordonate s-au situat în top, raportat la situația națională privind absorbția fondurilor europene, atât în programul 2007-2013, cât și în actualul program (2014-2020).

Mi-a trecut prin mână o diversitate de tipuri de proiecte… de la facilitarea dezvoltării agricole și susținerea inițiativelor antreprenoriale, și până la creșterea coeziunii sociale și comunitare, formarea de resurse umane, extinderea accesului la Internet, tehnologizare agricolă, informatizare, digitalizare, cercetare, inovare, s.a.

Mulțumesc, pe această cale, tuturor colegilor și echipelor din care am făcut parte! Sunt toți oameni de cinste, care au contribuit enorm la bunăstarea comunității, la încurajarea și sprijinul inițiativelor de dezvoltare, și la transformarea mediului rural din județul și din regiunea noastră de țară”, a scris directorul Claudiu Cezar Popescu pe pagina sa de Facebook.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT