Connect with us

ALEGERI

Claudiu Popescu va pune în slujba orașului Găești toată experiența acumulată la AFIR

Publicat

pe

Claudiu Cezar Popescu, director al Centrului Regional AFIR Sud Muntenia, este candidatul PSD pentru funcţia de primar la Găeşti. Popescu a mai lucrat în administraţia locală, cu câţiva ani în urmă, într-o perioadă dificilă pentru acest oraş. A fost viceprimar şi unul dintre cei care au contribuit masiv la dezvoltarea unor proiecte locale.

Politica, capacitatea sa de a conduce, de a dirija obiectiv şi cu profesionalism anumite organizaţii, l-a dus la vârf fiind numit director la AFIR. Acum, Claudiu Cezar Popescu şi-a propus să pună în practică, în administraţie, pentru comunitate, întreaga sa experienţă acumulată la AFIR.

Este clar că, pentru găeşteni, cu un astfel de om la conducerea orașului nu vor exista probleme în ceea ce înseamnă atragerea de fonduri europene, dezvoltarea unor proiecte de inters local şi comunicarea directă cu cetăţeanul, Claudiu Cezar Popescu fiind un adept al dialogului viu, simplu, necantonat în aroganţe.

Pe pagina sa de Facebook, directorul AFIR a făcut un scurt rezumat al realizărlor sale în fruntea acestei instituţii, din 2010 până în prezent. Un remember al excelenţei şi profesionalismului. Acum, Claudiu Cezar Popescu vrea să devină primarul găeştenilor şi să le demonstreze că oraşul se poate schimba în bine.

„În primii ani, am parcurs etapele profesionale în Oficiul Județean DB, iar de 3 ani sunt Director General Adjunct, responsabil de Centrul Regional 3 Sud Muntenia, având în coordonare 5 județe.

În tot acest timp, am facilitat și coordonat evaluarea, contractarea și implementarea a mii de proiecte finanțate din fonduri europene, cu aplicabilitate preponderent în zona rurală, dar și în cea urbană, atât în județul nostru, cât și în celelalte județe din CR3 Sud Muntenia.

Unitățile coordonate s-au situat în top, raportat la situația națională privind absorbția fondurilor europene, atât în programul 2007-2013, cât și în actualul program (2014-2020).

Mi-a trecut prin mână o diversitate de tipuri de proiecte… de la facilitarea dezvoltării agricole și susținerea inițiativelor antreprenoriale, și până la creșterea coeziunii sociale și comunitare, formarea de resurse umane, extinderea accesului la Internet, tehnologizare agricolă, informatizare, digitalizare, cercetare, inovare, s.a.

Mulțumesc, pe această cale, tuturor colegilor și echipelor din care am făcut parte! Sunt toți oameni de cinste, care au contribuit enorm la bunăstarea comunității, la încurajarea și sprijinul inițiativelor de dezvoltare, și la transformarea mediului rural din județul și din regiunea noastră de țară”, a scris directorul Claudiu Cezar Popescu pe pagina sa de Facebook.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Fostul polițist Alexandru Iorga a pornit pe drumul de viitor primar al orașului Găești

Publicat

pe

PSD Dâmbovița a făcut una dintre cele mai tari și inspirate mișcări politice din ultimul timp. L-a desemnat pe fostul comandant al Poliției Orașului Găești, acum avocat, Alexandru Iorga, drept candidat pentru funcția de primar la alegerile locale din 2024. Decizia a fost luată ieri, de Biroul Permanent Județean al PSD, în ședința desfășurată la sediul filialei social-democraților din Găești. Iorga, propus și susținut de organizația locală, a fost desemnat pentru candidatură cu unanimitate de voturi. Evident, meritul acestei promovări, aparține președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care, în afară de flerul și intuiția în a-și alege oamenii de echipă, investește în aceștia și multă încredere.

Cunoscând personalitatea, caracterul, conduita, stilul de comunicare, de impresionare a cetățeanului alegător, a concetățenilor săi din Găești, bazate pe forța argumentării și soluții, cu siguranță, contracandidații săi au puternice motive să se teamă. Inclusiv, primarul în funcție, Gheorghe Grigore, căzut într-un ciudat și anost con de umbră.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite