Connect with us

POLITIC

Dep. Radu Popa insistă: România iese din criza energetică exploatând gazele naturale din intern

Publicat

pe

Este oarece fierbere în coaliția de guvernare. Social-democrații nu pot adopta poziția nepăsării, în timp ce populația este strivită fără milă de tăvălugul prețurilor la energie electrică și la gaze naturale.

Reprezentanții PSD au văzut că normele privind compensarea costurilor la curentul electric și la gaze naturale au fost diluate la maximum de companiile distribuitoare, iar compensarea nu s-a văzut sau a fost una parcă tratată cu batjocură.

Tocmai de aceea, social-democrații au propus modificarea rapidă a legii, cu aplicabilitate de la 1 februarie, nu cum au precizat liberalii, de la 1 aprilie.

Românii au acum nevoie de sprijin, nu la primăvară! Ba mai mult, PNL-iștii vin cu tot felul de idei, doar-doar nu se va mișca nicio rotiță din tot acest sistem înrobitor pentru cetățeni.

În această bătălie a ideilor și soluțiilor a intrat și deputatul PSD de Dâmbovița Radu Popa, care l-a luat la țintă pe președintele PNL Florin Cîțu, unul dintre cei care nu ar modifica nimic și ar dori să lase lucrurile să curgă sălbatic.

„Cîțu greșește grav când cere adoptarea urgentă a legii off-shore, ca argument pentru scăderea prețurilor la energie. Eu zic că e fix invers. O soluție pentru scăderea prețurilor o constituie adoptarea de urgență a unei legi on-shore care să pună în valoare gazele naturale din intern. Am scris despre asta personal în Programul de Guvernare, dar cine mai citește azi când toți le știu pe toate și televizoareale nasc doar oameni deștepți”, a precizat Radu Popa, indignat de ceea ce se întâmplă pe piața internă a energiei.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

POLITIC

Titus Corlățean: Nu mai suntem parteneri ai NATO! Noi suntem NATO!

Publicat

pe

Senatorul PSD Titus Corlățean a declarat, la postul de televiziune B1 TV, pe fondul crizei de la granița dintre Rusia și Ucraina, că România nu mai este doar un partener obișnuit al NATO, ci un membru cu drepturi depline al Alianței Nord-Atlantice. În aceste condiții, țara noastră beneficiază de clauzele de securitate colectivă pe care le presupune apartenența la NATO.

„În primăvara lui 2014, după anexarea ilegală a Crimeii, au fost oameni care m-au oprit pe stradă și m-au întrebat: domnule Corlățean, vin rușii înapoi? Ei n-au uitat – și se spunea des asta în spațiul românesc – că rușii vin repede și pleacă mai greu.

Mesajul nostru trebuie să fie foarte clar, nu mai suntem parteneri ai NATO, noi suntem NATO. Noi suntem Alianța Nord-Atlantică! Suntem membri ai Alianței și în mod clar beneficiem de clauzele de securitate colectivă, de Articolul 5 al Tratatului Nord-Atlantic”, a declarat fostul ministru de Externe.

Demnitarul social-democrat este de părere că, în această perioadă, „Alianța Nord-Atlantică trebuie să rămână coerentă și fermă în ceea ce s-a discutat și s-a decis, respectiv o prezență consolidată pentru a descuraja orice tentație pe care Rusia ar avea-o în „entuziasmul” de revenire în spații pe care în perioada sovietică le controla”, a adăugat Titus Corlățean.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Alegeri în Organizația de Tineret a PNL Târgoviște. Teodora Tudor este noul președinte

Publicat

pe

de

Organizația TNL Târgoviște și-a ales astăzi conducerea. În cadrul ședinței, tinerii liberali au votat în unanimitate ocuparea funcției de președinte de către Teodora Tudor. Absolventă a Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității Valahia, Teodora Tudor este membru al Partidului Național Liberal și secretara organizației municipale Târgoviște de trei ani, iar de un an este și Consilier Parlamentar în cadrul Parlamentului României – Camera Deputaților.

„Una dintre problemele pe care vreau să le abordez în mandatul meu este educația financiară. Noi, tinerii, avem o problemă în a ne gestiona banii. De aceea mi-aș dori să organizăm activități și acțiuni eficiente pentru promovarea culturii financiare. O altă prioritate în perioada următoare este atragerea de tineri profesioniști în organizație. Acest lucru este important pentru că un partid are nevoie de oameni bine pregătiți pe diferite domenii. Îmi doresc să fiu un sprijin pentru tinerii ce vor veni în echipa mea și îmi doresc ca noi să fim un sprijin pentru organizația PNL Târgoviște”, a declarat Teodora Tudor.

În urma alegerilor, structura de conducere a TNL Târgoviște este următoarea:

 • Teodora Tudor (Consilier Parlamentar) – președinte
 • Anca Mihaela Olteanu (economist) – prim-vicepreședinte
 • Burducea Mihai (student) – vicepreședinte
 • Burlacu Alexandra (inginer) – vicepreședinte
 • Mihai Andreea Bianca (studentă) – vicepreședinte
 • Coman Lucian (economist) – vicepreședinte
 • Ionescu Octavian (profesor) – vicepreședinte
 • Săroiu Ioana (asistent medical) – vicepreședinte
 • Burducea Andrei (student) – membru
 • Mihai Călin Vlăduț (IT-ist) – membru
 • Butca Cătălina (asistent medical) – membru
 • Ruxanda Bogdan (manager) – membru
 • Neguț Cristian (student) – membru
 • Drăgănescu Mădălina (student) – membru
 • Ivăncescu Oana (profesor) – membru
 • Vișan Valentina (economist) – membru
 • Dochita Sebastian (student) – membru
 • Călin Andrada (student) – membru

Membrii TNL Târgoviște își doresc să recâștige dorința tinerilor de a se implica în politică, dar să ofere și un exemplu pozitiv în societate, prin proiectele și acțiunile pe care le vor iniția.

Biroul de presă al TNL Târgoviște

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT