Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște continuă modernizarea infrastructurii educaționale. Detalii aici!

Publicat

pe

Cristian Daniel Stan, primarul municipiului Târgoviște și secretar general al PSD Dâmbovița, a avut, în ultimii doi ani de mandat, printre cele mai importante preocupări ca edil îmbunătățirea infrastructurii educaționale. Pornind de la creșe, grădinițe și ajungând la licee.

După cum a precizat primarul, în ultimele 30 de zile, pe tapetul investițional au intrat încă două obiective importante ce țin de acest domeniu. Vorbim despre grădinițele nr. 13 și 14. Reabilitarea și modernizarea acestor două unități se va realiza prin proiecte finanțate prin Agenția Fondului de Mediu (AFM). De asemenea, la finalul săptămânii trecute, alte patru proiecte au fost aprobate prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR): Școala nr 9 – Grigore Alexandrescu, un corp al clădirii Liceului Ion Heliade Rădulescu și grădinițele nr. 2 și 11. Este vorba de aproape 21 de milioane de lei atrase într-o singură zi pentru învățământul târgoviștean.

„Mai avem în pregătire alte câteva investiții importante. Amintesc aici proiectul de modernizare, reabilitare și extindere de la Colegiul Economic Ion Ghica, proiectul similar ce se va derula la Școala nr. 2 – Ion Alexandru Brătescu Voinești, la Vasile Cârlova, Constantin Brâncoveanu și Grădinița nr 1. În linii mari, acoperim toate necesitățile majore pe care le are infrastructura educațională din Târgoviște. Utilizăm, în principal, fonduri europene nerambursabile, dar și fonduri obținute de la nivel guvernamental”, a precizat primarul Cristian Daniel Stan.

A mai vorbit edilul social-democrat și despre proiectul de la Școala nr. 6 – Tudor Vladimirescu, pe care îl cataloghează drept cea mai mare investiție din zona de reabilitare și modernizare a unităților educaționale din Târgoviște.

„Săptămâna viitoare vom depune și un proiect pe ceea ce înseamnă dotarea unităților de învățământ din Târgoviște”, a mai adăugat edilul municipiului.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Titu reușește să atragă tinerii din oraș în diferite competiții sportive

Publicat

pe

Activitățile sportive organizate, săptămâna aceasta, de Primăria Titu, în parteneriat cu unitățile de învățământ și Casa de Cultură, în cadrul evenimentului anual „Luna Tineretului”, s-au bucurat de o largă participare a elevilor de gimnaziu și de liceu din oraș.

S-a început cu „Crosul Tineretului”, după care au urmat competițiile de baschet și fotbal, iar pe 30 și 31 mai se va desfășura „Cupa orașului Titu la înot”. Toate cu scopul de a promova un stil de viață sănătos în rândul tinerilor și de a-i implica în activități care să-i țină departe de tentația tehnologiei.

🔵 Rezultate „Cupa orașului Titu la baschet”, 2024:
LOCUL 1: Școala Gimnazială “Pictor Nicolae Grigorescu”
LOCUL 2: Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion”

Premiile au fost înmânate de către: Grigorescu Liliana, Bibliotecar Responsabil la Biblioteca Orășenească Titu – punct de informare europeană și de domnul Florescu Mihai, șef Serviciu Cultură și Sport din cadrul Casei de Cultură Titu.

🔵 Rezultate „Cupa orașului Titu la fotbal”, 2024:
GIMNAZIU:
Locul 1: Școala Gimnazială „Pictor Nicolae Grigorescu”
Locul 2: Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion”
LICEU:
Locul 1: Liceul Tehnologic „Goga Ionescu”
Locul 2: Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion”

Premiile au fost înmânate de doamnele referent cultural, Sandu Gheorghița și Dincă Irinel, din cadrul Casei de Cultură Titu, alături de domnul Adrian Marius Sandu, administratorul public al orașului Titu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din data de 29 mai 2024

Publicat

pe

De

Consiliul Local Municipal Târgoviște se va întruni, miercuri – 29 mai 2024, de la ora 14:00, în ședință ordinară de lucru, având înscrise pe ordinea de zi următoarele proiecte de hotărâre:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite