Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iunie 19, 2021
Sunteți Aici Home » AGRICULTURĂ » AFIR a pregătit sistemul on-line de primire a cererilor de finanţare PNDR 2020

AFIR a pregătit sistemul on-line de primire a cererilor de finanţare PNDR 2020 

FOTO ARHIVĂ

AFIR va asigura, prin intermediul paginii oficiale de internet – www.afir.info, depunerea on-line a proiectelor de investiţii finanţate cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020. În acest sens, a fost deja an alizată platforma on-line, făcându-se ajustările necesare.

„În prezent, sistemul on-line de primire a cererilor de finanțare pentru proiectele de investiții prin PNDR 2020 este pregătit și funcțional, astfel încât să permită derularea corectă a procesului de depunere on-line pentru sesiune 2016.

În plus, înainte de deschiderea fiecărei sesiuni, AFIR va opera actualizările și corelările sistemului on-line conform informațiilor specifice fiecărei submăsuri.

Astfel, este necesară adaptarea sistemului imediat după stabilirea pragurilor lunare de calitate, a fondurilor disponibile, precum și a datelor de lansare a respectivelor sesiuni, care vor fi stabilite în cadrul Comitetului de Monitorizare pentru PNDR”, se arată într-un comunicat transmis de AFIR.

Adaugă un Comentariu

*